Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tehotná žena (25) si prešla v Grécku peklom: Po znásilnení prosila o pomoc, prišiel ďalší horor!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ATÉNY - Je to hrozné, čo si v Aténach musela vytrpieť 25-ročná tehotná žena. Budúca matka po znásilnení požiadala o pomoc troch mužov, tí však mladú ženu opäť všetci zneužili.

Chcela len niečo vybaviť v meste, ale cesta do aténskej štvrti Ominia sa skončila pre mladú ženu peklom na zemi. Ako píše britský Daily Mail, žena, ktorá je v treťom mesiaci tehotenstva, bola brutálne znásilnená a dostala sa do rúk trojice mužov, ktorí ju tiež skupinovo sexuálne zneužili.

Desiatky žien žalujú Pornhub: Zločinecká spoločnosť! Mal sa dopustiť tejto ohavnosti

Tehotná žena znásilnená v Aténach

Podľa medializovanej správy sa budúca matka chystala dať si opraviť svoj pokazený mobilný telefón. Na ceste bola neskôr podľa gréckej polície odvlečená do tmavého kúta a znásilnená mužom afganského pôvodu. Keď sa mladá tehotná žena dokázala odtrhnúť od svojho mučiteľa, požiadala o pomoc skupinu troch mužov - bez toho, aby si uvedomila, že beží priamo k ďalším násilníkom.

Tehotná žena (25) si
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Musela podstúpiť ďalšie znásilnenie

Traja muži, o ktorých vyšetrovatelia tvrdia, že sú pakistanského pôvodu, zavolali taxík a odviezli sa s mladou ženou do bytu - tam vraj chceli mladej žene ponúknuť prístrešie. Trojica mužov ale namiesto toho, aby obeť týrania priviezli na políciu, opäť znásilnila tehotnú ženu. Jej výkriky začuli susedia, ktorí vyšli na svoje balkóny, kričali jeden na druhého a pýtali sa, čo sa deje. Trojica, v obave z podozrenia svojich susedov, nechala obeť odísť. Tá išla na políciu, aby povedala, čo sa jej stalo.

Policajt sa priznal k únosu a znásilneniu ženy (†33), ktorej vražda otriasla Britániou!

Jeden násilník je na úteku!

Keď muži zákona dorazili do bytu trojice mužov, našli násilníkov a zatkli ich. Muži vo veku 19, 21 a 27 rokov boli teraz obvinení zo znásilnenia. Po mužovi, ktorý ako prvý sexuálne zneužil tehotnú ženu, polícia pátra. Stopy DNA na oblečení znásilnenej ženy sa teraz majú použiť na vyhľadanie sexuálneho delikventa a tiež na preukázanie viny trojici mužov.

Viac o téme: ŽenaZnásilnenieTehotnáAténySkupinové znásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu