Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rodinná tragédia: Otec iba na pár minút odišiel z domu! Bábätko čakala krutá smrť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WILLOW SPRING - Vo Willow Spring v Severnej Karolíne dva rodinné rotvajlery napadli a smrteľne zranili desaťmesačné dieťa. Otec odišiel z domu iba pár minút predtým.

Nešťastie sa odohralo okolo ôsmej hodiny večer. Komisár Danny Johnson z kancelárie šerifa v okrese Johnston uviedol, že otec chcel nechať dieťa v dome s týmito dvoma psami iba na krátky čas. Išiel do záhrady niečo vyriešiť.

Hororový útok na záhrade: VIDEO Rodinný pes dohrýzol na smrť malé dievčatko (†4)

Ako informuje správa ABC News, otec práve opustil dom na pár minút, keď v ňom spozoroval veľký nepokoj. Okamžite sa vrátil a všimol si, že dieťa nereaguje.

Pokusy o resuscitáciu dieťaťa boli neúspešné

Podľa polície otec okamžite vytočil tiesňové číslo. Po príchode policajtov sa pokúsili dieťa oživiť, no neúspešne. Rovnako zlyhali aj pokusy pohotovostných lekárov, ktorí prišli o chvíľu neskôr. Dieťa bolo na mieste vyhlásené za mŕtve.

Johnson uviedol, že za príčinu smrti dieťaťa sú považované útoky psov. Podľa krátkeho policajného vyšetrovania sa otec práve rozprával so susedom, keď zbadal v dome rozruch.

Rodinná tragédia: Otec iba
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Budúcnosť psov je stále neistá

Zatiaľ nie je známe, či sa u psov predtým prejavovalo abnormálne správanie. Zvieratá boli skonfiškované. Čo s nimi bude teraz, je zatiaľ nejasné.

Johnson je zasiahnutý situáciou: "Zakaždým, keď zomrie také malé dieťa - alebo každé dieťa - je to pre nás všetkých veľmi ťažké, pretože všetci máme deti. Naše myšlienky a modlitby smerujú k rodine. Nevieme si predstaviť, čo prežívajú. Čaká ich ešte dlhá cesta.“

Viac o téme: PesBábätkoOtecZáchranáriRotvajlerPolícia ´tok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu