Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Dievča (17) zaspalo na hradbách: Kamera zachytila desivý pád z 15-metrovej výšky

Dievča sa zrútilo z hradieb Zobraziť galériu (2)
Dievča sa zrútilo z hradieb (Zdroj: FB/Mestská polícia Brno)

BRNO - V nedeľu ráno došlo v Brne k udalosti, ktorá sa mohla skončiť tragicky. Kamera zaznamenala pád 17-ročného dievčaťa z mestského opevnenia na jednu z terás pod ním. Podľa polície na okamih zadriemala na múriku a zrútila sa z výšky približne 15 metrov.

Des na benzínke: VIDEO Ukrajinec (36) hrozil obsluhe znásilnením, na parkovisku sa strhla dráma!

Mestská polícia Brno na svojej webstráke informovala, že k nej okamžite bežala hliadka, ktorú oslovil na neďalekej ulici svedok. Strážnici požiadali aj o príchod záchrannej služby. "Dievča malo krvácajúce šrámy na hlave a očividne poranenú nohu. Hliadke sa sťažovala na bolesti celého tela. Strážnici jej poskytli prvú pomoc, udržiavali ju pri vedomí a trpezlivo ju upokojovali," uviedla polícia.

Desivý pád: Dievčina zaspala na hradbách a zrútila sa z 15-metrovej výšky (Zdroj: FB/Mestská polícia Brno)

Pred príchodom záchranky sa strážnici snažili kvôli medikácii zistiť, či dievčina pila alkohol. Napriek tomu, že sama opakovane túto skutočnosť popierala, jej kamarát na naliehanie hliadky priznal, že si v parku dala víno. Zdravotníci dievča po neodkladnom ošetrení previezli do detskej nemocnice.

VIDEO Dievča (17) zaspalo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Mestská polícia Brno)

Policajná kontrola priniesla prekvapenie: VIDEO Dvadsať ľudí cvičilo v "zatvorenej" posilňovni

Mestská polícia pripomenula, že podobné prípady nie sú ojedinelé a na facebooku poprosila o zdieľanie videa v rámci prevencie. Predvlani v júli poskytovali strážnici prvú pomoc 25-ročnému mužovi so zakrvácanou tvárou a hlavou, ktorý sa prepadol z rímsy na ulicu. V roku 2015 strážnici zafixovali chrbticu a spriechodnili dýchacie cesty poranenému 22-ročnému dievčaťu.

Viac o téme: PádHradbyBrno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu