Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ľudia v šoku: VIDEO Dievčatá (13, 13) v Brne hazardovali na moste so životmi!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Mestská polícia Brno)

BRNO - Nuda v Brne? Dve 13-ročné dievčatá si nenašli v nedeľu lepšie miesto na rozhovor, než na jednom z frekventovaných brnianskych mostov. A to priamo za zábradlím na jeho okraji! Okoloidúci šofér nahlásil mrazivý výjav telefonicky mestskej polícii a strážnici sa už postarali, aby išli tínedžerky tráviť svoj voľný čas do menej nebezpečných končín.

VIDEO Dievča (17) zaspalo na hradbách: Kamera zachytila desivý pád z 15-metrovej výšky

Z toho vstávajú vlasy dupkom: Dievčatá (13, 13) preliezli zábradlie a sedeli na kraji mosta! (Zdroj: Mestská polícia Brno)

Priamo pod nimi sa nachádzala cesta, takže stačilo, aby sa dievčatám zakrútila hlava či spadol mobilný telefón a veľmi ľahko mohlo prísť k tragédii. To si uvedomoval aj vodič, ktorý sa obrátil na mestskú políciu.

Ľudia v šoku: VIDEO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Mestská polícia Brno)

"Hliadke dievčatá povedali, že sa sem prišli porozprávať, rizikovosť svojho správania si neuvedomovali. Strážnici ich vyzvali, aby sa opatrne vrátili, a pri prekračovaní zábradlia ich istili. Odviedli ich stranou, kde im vysvetlili, aké nebezpečenstvo im hrozilo. Súčasne ich nasmerovali na chodník a navrhli im, aby sa išli posadiť na lavičku v parku...," uviedol hovorca brnianskych strážnikov Jakub Ghanem.

Ľudia v šoku: VIDEO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Mestská polícia Brno)

Za priestupok nie sú dievčatá vzhľadom na svoj nízky vek zodpovedné. Sľúbili však, že už viac nebudú zbytočne hazardovať so zdravím. Ktohovie, či sa so svojím zážitkom pochválili aj doma.

Viac o téme: Polícia Brno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu