Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrôza v Prahe: FOTO Pred budovou ministerstva zdravotníctva sa zastrelil muž

Miesto nešťastia Zobraziť galériu (2)
Miesto nešťastia (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Mŕtveho muža našli policajti vo štvrtok večer pred budovou Ministerstva zdravotníctva ČR na Palackého námestí v centre Prahy. V jeho blízkosti sa mala nachádzať zbraň. Informoval o tom spravodajský portál Novinky.cz. K motívu samovraždy sa polícia nechcela vyjadrovať.

Kriminalisti po preskúmaní miesta činu vylúčili cudzie zavinenie a potvrdili, že muž spáchal samovraždu.

"Môžem potvrdiť nález muža bez známok života na Palackého námestí, zisťujeme okolnosti jeho úmrtia," povedala hovorkyňa pražskej polície Eva Kropáčová. Hlásenie o udalosti bolo podľa nej prijaté okolo 19.15 h.

Na záberoch z miesta činu vidno, že telo ležalo priamo pri vchodových dverách do budovy. Podľa redaktora agentúry Aktu.cz mal mŕtvy muž zranenia na hlave a v jeho blízkosti sa našla strelná zbraň. "Nemôžeme vylúčiť, že ide o samovraždu," dodala neskôr hovorkyňa.

Hrôza v Prahe: FOTO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Na mieste kriminalisti vykonali šetrenie, na základe ktorého zistili, že muž spáchal samovraždu zastrelením," povedala. Policajti podľa nej našli strelnú zbraň, ktorá sa bude ďalej skúmať. "S ohľadom na rodinu neposkytujeme tieto informácie," odpovedala Kropáčová na otázku, či polícia pozná motív samovraždy.

Viac o téme: MužZbraňStreľbaČeskoTeloMinisterstvo zdravotníctvaPolícia Praha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu