Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Zdesenie v Turecku: Muž kope bezvládnu exmanželku do hlavy, dieťa stojí neďaleko

Muž kope mláti exmanželku do hlavy.
Muž kope mláti exmanželku do hlavy. (Zdroj: YouTube/ Youtube Gezgini)

ANKARA - Šok v Turecku! Video brutálneho násilia páchaného na žene vyvoláva hrôzu. Turecká vláda zasiahla - a sľubuje, že páchateľ bude potrestaný so všetkou prísnosťou zákona.

Neuveriteľné scény sa odohrali v sobotu večer v severotureckom meste Samsun. Na videu vidieť muža útočiť na svoju bývalú manželku, ktorá leží na zemi.

Páchateľ identifikovaný ako İbrahim Z. (27) 25-ročnú ženu plnou silou kopne do hlavy. Búcha jej po tvári, zdvihne jej hlavu, buchne ju o chodník.

Päťročná dcéra bezmocne stojí vedľa a kričí. Obyvatelia volajú z okolitých domov a snažia sa muža zastaviť, ale on stále pokračuje. Úplne bez zábran udieral a kopal do ženy v bezvedomí.

Pozor, video obsahuje drastické scény. Nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a ľudí s citlivou povahou!


Podľa štátnej tlačovej agentúry Anadolu bol İbrahim Z. večer zatknutý a bol vydaný zatykač pre pokus o úmyselné zabitie.

Jeho bývalá manželka prišla po hrôzostrašnom útoku do nemocnice, podľa Anadolu spočiatku nereagovala, podľa oficiálnych informácií však nie je v ohrození života.

Video o tejto skutočnosti bolo všeobecne zdieľané na sociálnych sieťach a vyvolalo ostré reakcie. Riaditeľ komunikácie tureckého prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana Fahrettin Altun označil čin za „brutalitu“, ktorá vzbudzuje hnev. Minister spravodlivosti Abdulhamit Gül hovoril o jednom z „najohavnejších príkladov násilia páchaného na ženách“.

Organizácia „Zastavíme vraždenie žien“ vyzvala na implementáciu predpisov na ochranu žien: „Ako často musíme úradom hovoriť, čo majú robiť? Kedy bude zákon konečne presadený? “

Násilie páchané na ženách je v Turecku vážnym problémom. V roku 2020 „Zastavíme vraždenie žien!“ napočítalo 300 vrážd žien: 97 obetí podľa toho zabil ich manžel, 54 partner, 38 nejaký známy, 29 bývalý partner, 18 syn, 17 jej otec a päť brat.

Podľa platformy existuje aj 171 ďalších podozrivých prípadov.

Najbežnejší motív trestného činu: vrahovia sa nemôžu vyrovnať s tým, že žena urobí niečo namierené proti nim - napríklad sa chce rozviesť alebo odmietne manželstvo alebo vzťah.

Viac o téme: HlavaDieťaMužExmanželkaKopanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu