Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

V Nemecku vrazilo auto do ľudí: VIDEO Hlásia mŕtvych a vážne zranených

V Lipsku vrazilo auto do ľudí Zobraziť galériu (2)
V Lipsku vrazilo auto do ľudí (Zdroj: SITA/AP/Jan Woitas)

LIPSKO - Tri obete na životoch a jedného vážne zraneného si vyžiadal utorňajší incident na východe Nemecka, keď do skupiny ľudí na prechode pre chodcov v Lipsku vrazilo auto. Informovala o tom miestna polícia, píše agentúra DPA.

ZÁBERY, z ktorých mrazí: Tiger Woods pri nehode totálne zdemoloval auto, z vraku ho museli vystrihovať

Podľa polície išlo o dopravnú nehodu. Za volantom sedel 50-ročný muž, ktorého vypočula polícia. K incidentu došlo v utorok predpoludním okolo 10.00 h v lipskej štvrti Probstheida. Vodič vrazil do niekoľkých ľudí a jeho vozidlo následne zišlo z cesty, narazilo do semafora a skončilo na električkovej trati, priblížila polícia. 

Na mieste zomrela 85-ročná žena a 80-ročný muž, ďalšia žena o niekoľko hodín neskôr zraneniam podľahla v nemocnici. Tretia žena leží s ťažkými poraneniami v nemocnici na jednotke intenzívnej starostlivosti. Testy u vodiča nepreukázali prítomnosť alkoholu ani drog, s ľahkým zranením bol prevezený do nemocnice.

Okolité ulice uzavreli a na mieste zasahoval záchranársky vrtuľník, potvrdila saská polícia na Twitteri. Presmerované boli i autobusy a električky mestskej hromadnej dopravy.

V Lipsku vrazilo auto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP/Jan Woitas)

Viac o téme: TragédiaNemeckoLipsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu