Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

KORONAVÍRUS V reštaurácii sa mala konať tajná swingers akcia: FOTO Orgie priamo na stoloch

(Zdroj: Twitter/@brasilfedecovid)

PARANÁ - Párty v japonskej reštaurácii, ktorá sa mala konať v sobotu v brazílskom meste Curitiba pobúrila obyvateľov po tom, čo v krajine zaregistrovali viac než 900-tisíc aktívnych prípadov koronavírusu. Napriek tomu, že počet nakazených neustále rastie, si niektorí hostia mali dopriať sexuálne radovánky priamo na stoloch, na ktorých ešte pred niekoľkými hodinami jedli zákazníci.

Šokujúce slová organizátora gay orgií v Bruseli: Sex bez kondómu, hosťami politici z celej Európy!

Podľa portálu mirror.co.uk sa správy o bujarej swingers párty objavili v nedeľu na twitterovom účte s názvom Brasil Fede Covid, ktorá dokumentuje zjavné porušenie protiepidemických opatrení v tejto juhoamerickej krajine. 

Podľa miestnych médií boli hosťami sexuálne orientovaného večierka zamestnanci reštaurácie a udalosť sa mala odohrať po záverečnej hodine v japonskej reštaurácii Izakaya Hyotan. Ide vraj o novší podnik, ktorý dostal v marci pochvalu za to, že dobrovoľne zavrel svoje brány v snahe pomôcť zamedziť šíreniu koronavírusu.

Na príspevok na Twitteri už reagovalo aj ministerstvo spravodlivosti v brazílskom štáte Parána a uviedlo, že si je vedomé tejto skutočnosti a začína vyšetrovanie s cieľom zistiť, čo sa stalo.

Medzičasom sa na Instagrame ozval aj majiteľ dotknutej reštaurácie, ktorý vo svojom príspevku tvrdí, že fotografie sú staré a už predtým kolovali na Whatsappe. Zároveň sa však ospravedlnil a uviedol, že je ochotný sa z tejto epizódy poučiť a zaručiť, že sa už nič také nestane.

Viac o téme: ReštauráciaSwingers pártyBrazíliaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu