Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladíka, ktorý pri ruskom meste zabil troch ľudí, našli mŕtveho

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

NIŽNYJ NOVGOROD - Polícia a príslušníci ruskej Národnej gardy našli v utorok ráno telo muža podozrivého zo streľby na autobus a na ľudí stojacich na autobusovej zastávke v dedine v Nižnonovgorodskej oblasti. Informovala o tom agentúra TASS a spravodajský portál Meduza.io.

Telo 18-ročného podozrivého objavili v lese neďaleko dediny Boľšeorlovskoj ležiacej severovýchodne od mesta Nižný Novgorod, iba niekoľko stoviek metrov od miesta činu. Hľadali ho približne 15 hodín. Podľa predbežných údajov mladík prišiel do dediny navštíviť svojich príbuzných. Vo večerných hodinách 12. októbra spustil streľbu a potom z miesta činu ušiel.

Úrady informovali o najmenej troch mŕtvych a troch zranených. Streľbe predchádzala hádka mladíka s jeho starou mamou, ktorú taktiež postrelil. Žena bola vo vážnom stave prevezená do nemocnice. Nemenovaný zdroj neskôr pre agentúru TASS uviedol, že zomrela v nemocnici, no lekári túto informáciu nepotvrdili. Mladý muž zastrelil aj svojho suseda a následne ďalších dvoch ľudí na autobusovej zastávke.

Viac o téme: AutobusStreľbaMladíkRuskoNižnyj Novgorod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu