Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Stretnutie anonymných alkoholikov cez Zoom sa zvrtlo na krvavý horor: Prizeralo sa mu 20 ľudí

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Unsplash/Gabriel Benois)

NEW YORK - Istý muž z ostrova Long Island v americkom štáte New York údajne dobodal svojho otca, ktorý sa práve rozprával s dvadsiatimi ďalšími ľuďmi prostredníctvom videohovoru na platforme Zoom. O tomto prípade, ktorý sa stal vo štvrtok, informovala miestna polícia.

Podľa nej bol v byte len útočník so svojím 72-ročným otcom, ale inde pred monitormi počítačov sedelo dvadsať ďalších ľudí, ktorí mohli byť svedkami vraždy. Išlo o stretnutie skupiny Anonymných alkoholikov. Účastníci schôdzky si všimli, že jeden z nich im počas nej zmizol z obrazovky. Zavolali preto políciu, tej ale asi desať až 15 minút trvalo, kým sa jej podarilo zistiť identitu a adresu muža. Jeho 32-ročný syn pred policajtmi vyskočil z okna, chytili ho asi o poldruha kilometra ďalej. V nemocnici mu lekári ošetrili drobné poranenia, ktoré si spôsobil skokom z okna. 

Stretnutie anonymných alkoholikov cez
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Muž bol obvinený z vraždy. Motív jeho činu nie je známy. Jeden z účastníkov videokonferencie, ktorý si neželal byť menovaný, neskôr televízii CBS opísal, že do miestnosti, kde muž sedel pri počítači, prišiel iný človek, ktorý bol nahý. Z postele strhol obliečky, dal ho na zem, ako by chcel niečo zakryť, a potom zakryl kameru, aby ho nikto nevidel.

Viac o téme: VraždaNew YorkVideohovorZoom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu