Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Adrian (5) ukradol rodičom ich fáro, išiel po vlastné Lamborghini: Šokujúce pokračovanie príbehu!

(Zdroj: Reprofoto:twitter)

UTAH - Príbeh o päťročnom chlapčekovi Adrianovi, ktorý po hádke s matkou ukradol rodinné SUV a s tromi dolármi vo vrecku si šiel kúpiť Lamborghini, sa stal hitom internetu. Malého nevodiča prichytila polícia, našťastie sa nikomu nič nestalo a... budete sa čudovať, aké pokračovanie má tento kuriózny prípad.

FOTO Sexi letuška (36) musela kvôli pandémii zmeniť prácu: Neuveríte, kde teraz zarezáva

Všetko začalo v pondelok, kedy sa chlapec pohádal so svojou mamou. Adrian chcel Lamborghini, mamička mu ho logicky odmietla kúpiť. Vzal teda kľúče od SUV a vydal sa na cestu do Kalifornie. Hnala ho túžba po luxusnom tátošovi. Vo vrecku mal len tri doláre.

Polícia si ale všimla podozrivú jazdu a Adriana zastavili už po dvoch kilometroch. Spočiatku si hliadka myslela, že za volantom sedí vodič so zdravotným postihnutím. No ukázalo sa, že ide o len päťročného chlapčeka.

Ako sa mu podarilo utiecť z domu? Rodina vysvetlila, že rodičia boli v práci, pozor na mladšieho brata dávala sestra, ktorá zaspala. S objasnením teda zároveň varovali ostatných rodičov, aby kľúče od auta nenechávali voľne pohodené a bez dozoru. To, čo sa stalo, im je veľmi ľúto.

A ako príbeh pokračoval? Ak ste čakali na negatívne správy, ste na omyle. Malý Adrian si napriek všetkému, čo vykonal, svoj sen napokon splnil. KUTV informovala, že v luxusnom vozidle sa už povozil. A ďalšie ponuky na jazdy v Lamborghini sa len tak hrnú...Nuž, v tomto prípade asi výchovné slová "budeš poslušný a dostaneš odmenu" v budúcnosti len tak platiť nebudú.

Viac o téme: Jazda ChlapecKuriozitaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu