Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nečakaná tragédia: Motorkár Tomáš (†32) chcel vyčistiť septik, otrávil sa! Zostali po ňom štyri deti

Motorkár Tomáš nečakane zomrel, keď sa otrávil. Zobraziť galériu (2)
Motorkár Tomáš nečakane zomrel, keď sa otrávil. (Zdroj: FB/MotoMutěnice)

BRNO - Veľká tragédia zasiahla českú motorkársku komunitu. Tomáš N. (†32) chcel s kamarátom vyčistiť septik, čo sa mu stalo osudným, keď sa nadýchol jedovatých plynov. Informoval o tom český portál Blesk.cz.

V Česku sa odohrala nečakaná tragédia. Motorkár Tomáš sa s kamarátom v nedeľu rozhodli vyčistiť septik. Ako však uvádza Blesk.cz, obaja sa nadýchali jedovatého plynu. "Kamarát sa ešte dostal von vlastnými silami, Tomáša museli vyslobodiť hasiči," dodáva portál.

Jednotka hasičského záchranného zboru vycestovala k septiku v nedeľu 2. 2. krátko po 13. hodine, uvádza extra.cz. "Prvá jednotka zväzu dobrovoľných hasičov na mieste vyslobodila Tomáša, ktorý bol v bezvedomí a začala okamžite s resuscitáciou. Druhý muž bol už vonku," dodáva portál.

"S ľútosťou v srdciach oznamujeme všetkým priateľom a známym jednej stopy, že nás opustil dlhodobý kamarát podporovateľ všetkých rôznorodých podujatí Tomáš," píše na faceboovej stránke motorkársky klub MotoMutěnice, podľa ktorého zomrel vo veku nedožitých Kristových rokov. 

Nečakaná tragédia: Motorkár Tomáš
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/MotoMutěnice)

Zanechal po sebe štyri deti

"Zasahovali sme u dvoch mladých mužov. Jedného z nich v bezvedomí sa podarilo oživiť a previezť na urgentný príjem Fakultnej nemocnice v Brne. Druhého pri vedomí previezli záchranári do břeclavskej nemocnice," povedala k prípadu pre Blesk hovorkyňa záchranky Michaela Bothová.

V pondelok večer však oznámili zdrvujúcu správu. Tomáš v nemocnici na následky otravy zomrel. "Zanechal po sebe manželku Marcelku a štyri deti," z ktorých najmenšie malo len dva mesiace, pokračuje klub s tým, že to bol chlap plný elánu, dobrej nálady a "milujúci manžel, otec, syn, brat, strýko a kamarát."

Poctu chcú motorkári vzdať Tomášovi túto sobotu pri spanilej jazde. Motorkári myslia aj na jeho ženu a dievčatká. "Na mieste pohrebe bude uskutočnená zbierka na pomoc rodine v tejto ťaživej životnej situácii," dodáva motorkársky klub.

Viac o téme: SeptikMotorkár Tomáš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu