Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrôza v dovolenkovom letovisku: VIDEO Ruska zramovala na priechode turistu s bábätkom (1)

Nepozornosť na cestách končí, bohužiaľ, aj takto.
Nepozornosť na cestách končí, bohužiaľ, aj takto. (Zdroj: FB/Primorske novine)

BUDVA - V čiernohorskom prímorskom meste Budva došlo minulý piatok popoludní k nehode, pri ktorej bolo zranené iba ročné dieťatko. Ruska za volantom zrazila na priechode pre chodcov muža, ktorý pred sebou tlačil kočík. Hrozivé zábery z bezpečnostnej kamery zverejnilo viacero miestnych aj zahraničných médií.

Strašná autonehoda v Rakúsku: Náraz do prívesu bicykla s deťmi, zomrela Alana (†1) i jej sestra (†4)

K incidentu došlo na ulici Kanjoša Macedonovića pri kruhovom objazde, keď podľa portálu Blic turista z Holandska prechádzal cez priechod pre chodcov a v kočíku mal dieťa. Auto, ktoré šoférovala ruská občianka, však vôbec nezastavilo, kočík zachytilo a spolu s mužom ho tlačilo pred sebou pár metrov. Navyše po ňom ešte aj prešlo.

Našťastie jednoročné bábätko utrpelo iba ľahšie zranenia. Bolo prevezené do nemocnici v Kotore a odtiaľ po ošetrení prepustené do domácej starostlivosti. Na to, ako hrozivo vyzerali zábery z nehody, sú asi rodičia radi, že všetko dopadlo ešte celkom dobre.

Na Rusku, ktorá šoférovala auto, bolo podané trestné oznámenie. Je obvinená z dopravného priestupku. Po vypovedaní na polícii ju prepustili na slobodu. Čo presne robila v čase nehody, keď nevidela, že má pred sebou chodca a nestihla ani promptne zareagovať na zrážku, nie je známe.

Viac o téme: NehodaPriechod pre chodcovBudvaČierna Hora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu