Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Škandál na Ukrajine: Zneužíval syna, z výchovných dôvodov ho bil a držal na reťazi ako psa

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Polícia Luhansk)

KYJEV – Ukrajinská polícia našla chlapca (6) pripútaného ako psa reťazou pri dverách domu jeho otca. Dieťa kľačalo na kolenách, šokovaní policajti našli na jeho tele stopy po krutom bití, ktoré mu spôsobil vlastný otec. Muž pripustil, že chlapca bil 'z výchovných dôvodov'. Polícia konala potom, čo muž chlapca opäť zbil. Chlapček povedal, že je často pripútaný.

Úrady teraz chlapca jeho otcovi (36) a nevlastnej matke (27) z domu v dedine Aidar-Mykolaivka v Luhanskej oblasti odobrali. Muž má byť zbavený svojich rodičovských práv a čelí trestnému stíhaniu za zneužívanie dieťaťa a mučenie. Maximálny trest za tieto skutky je päť rokov, uviedol prokurátor Luhanskej oblasti na Ukrajine.

Takto ho bil vlastný otec
Zobraziť galériu (2)
Takto ho bil vlastný otec  (Zdroj: Polícia Luhansk)
Dieťa absolvovalo lekársku prehliadku v nemocnici Novoaidarsky a pravdepodobne bude presunuté do detského domova. „Dieťa sa do tejto rodiny nevráti,“ povedal hovorca prokuratúry. Správy hovoria, že chlapca už raz rodine odňali, ale otec dostal povolenie vziať si ho z detského domova k sebe po tom, čo sa rozviedol s chlapcovou matkou a priviedol si do domu druhú manželku.

Viac o téme: PesReťazBitkaUkrajinaChlapček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu