Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Záhadné úmrtia v Dominikánskej republike: V rovnakom hoteli zomreli už traja turisti

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB/Nathaniel Holmes/Miranda Schaup, Getty Images)

SANTO DOMINGO - V Dominikánskej republike zomreli v rovnakom hoteli počas piatich dní traja Američania. Štyridsaťjedenročná Miranda Schaup-Werner z Allentownu sa 25. mája pripravovala na večeru s manželom Danom Wernerom, keď začala mať nevoľnosti a následne zomrela.

Párik (33,†31) cítil na hotelovej izbe čudný smrad: Svadobná cesta na Srí Lanke s desivým koncom

Prípad sa stal v hoteli Bahia Principe v La Romana. Hovorca rodiny Jay McDonald pre WFMZ-TV uviedol, že skolabovala po tom, ako si dala nápoj z minibaru. "Sedela tam, fotila a zrazu ju postihla náhla bolesť, zavolala na Dana a skolabovala," dodal McDonald. Manželovi ani privolaným zdravotníkom sa ju už nepodarilo oživiť. Kancelária miestneho prokurátora uviedla, že prípadom sa zaoberajú forenzní špecialisti, ktorí urobili aj toxikologické testy.

Miranda s manželom Danom
Zobraziť galériu (3)
Miranda s manželom Danom  (Zdroj: FB/Miranda Schaup)

Tamojšia polícia takisto vyšetruje úmrtie 63-ročného Edwarda Nathaniela Holmesa a 49-ročnej Cynthie Ann Day z Marylandu. Ich telá našli 30. mája. Podľa doterajších informácií zomreli v dôsledku respiračných problémov. Úrady potvrdili, že potrebujú vykonať niekoľko ďalších testov, ktoré im pomôžu určiť presnú príčinu smrti.

Na mieste našli niekoľko liekov proti vysokému krvnému tlaku. Predstavitelia hotela sa k prípadom počas vyšetrovania nechcú vyjadrovať. Ďalšia Američanka nedávno vypovedala, že ju v hoteli napadol muž v uniforme. Útok v Punta Cana údajne trval niekoľko hodín. Dominikánsku republiku každý rok navštívi viac ako šesť miliónov turistov.

Viac o téme: úmrtiaDominikánska republikaAmeričaniaMiranda Schaup-Werner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu