Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Záhadný zločin na svadobnej ceste: VIDEO Žena (†41) zmizla bez stopy z paluby po náraze jachty

Isabella Hellmannová (†41) Zobraziť galériu (2)
Isabella Hellmannová (†41) (Zdroj: Zdroj: FB/Sarah J Grisales)

MIAMI- Súd v americkom Miami dnes poslal na osem rokov do väzenia muža za neúmyselné zabitie manželky počas svadobnej cesty. Prípad, ktorý dodnes nie je úplne objasnený, sa odohral pred dvoma rokmi na jachte pri bahamských brehoch, keď manželka odsúdeného Lewisa Bennetta, Isabella Hellmanová, bez stopy zmizla. Bennett sa na mieste vzdal práva na odvolanie.

Matka odmietla mužovi kúpiť jedlo a lieky: Najhoršia pomsta, odporná vražda jej dcérky (†6)

Štyridsaťdvaročný Bennet, skúsený a profesionálne vycvičený moreplavec, bol pôvodne obžalovaný z vraždy, ale dôkazy sa nepodarilo nájsť. Príbeh sa odohral na palube jachty, kde chceli manželia tri mesiace po svadbe stráviť medové týždne.

Isabella Hellmannová (†41)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Sarah J Grisales)

Z Floridy vyrazili do Portorika a na Kubu. Po odchode z Kuby Bennett manželku požiadal, aby prevzala riadenie lode a odišiel sa do kajuty vyspať. Prebudil ho náraz a na palube už ženu nenašiel. Hellmanová nemala s riadením jachty skúsenosti, nemala na sebe ani záchrannú vestu.

Bennett neprivolal pomoc satelitným telefónom, ktorý mal k dispozícii, s pobrežnou službou sa spojil až po 45 minútach, stojí v rozsudku. Loď opustil a proviant naložil do záchranného člna, kam tiež ukryl ukradnuté strieborné mince v hodnote 100-tisíc dolárov (cca 89500 eur). Ako k nim prišiel, informácia zo súdnej siene neuvádza.

Detektívi našli v trupe lode diery prerazené zvnútra, ktoré podľa nich svedčia o tom, že odsúdený chcel jachtu potopiť. Telo jeho manželky záchranári hľadali bezvýsledne s pomocou vrtuľníkov štyri dni. Za mŕtvu bola vyhlásená až pred niekoľkými týždňami.

Viac o téme: JachtaVraždaZabitieSvadobná cestaSúd Lewis BennettIsabella Hellmanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu