Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hliadka zastavila šoféra (70): FOTO Pri pohľade na sedadlo spolujazdca policajtov zamrazilo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Twitter/CNN Breaking News)

OKLAHOMA - Policajný dôstojník zastavil v pondelok na ceste Interstate 10 v Eloy v Arizone staršieho vodiča, keď si všimol niečo zvláštne na sedadle spolujazdca. Nachádzala sa tam pripútaná mŕtva manželka šoféra, s ktorou údajne prešiel tri americké štáty. Rodneyho Pucketta (70) z Oklahomy okamžite zatkli.

Policajti v Bratislave zastavili luxusné Lamborghini: Slováci si uťahujú z toho, čím sa šofér previnil

Zosnulá žena bola identifikovaná ako Puckettova 74-ročná manželka Linda. Šofér na polícii vypovedal, že dvojica bola spolu na výlete, keď jeho žena v hoteli v Texase zomrela, takže zobral jej telo do auta a pokračoval k cieľu k ich cesty, ktorý nebol zverejnený.

Hliadka zastavila šoféra (70):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Eloy Police Department)

Policajné oddelenie v Eloy spolu s orgánmi štátu Texas teraz zisťujú, či sa Linda stala obeťou vraždy. Jej telo bolo poslané na pitvu kvôli určeniu príčiny smrti. Puckett je momentálne vo väzbe v oblastnej väznici na základe obvinenia z ukrývania tela.

Vyšetrovanie stále prebieha a polícia tvrdí, že ďalšie obvinenia proti mužovi môžu byť vznesené neskôr. Rodney a Linda sa brali v roku 2011 a boli v rozvodovom konaní. Podľa ABC15 o rozvod aj zákaz priblíženia požiadala manželka.

Hliadka zastavila šoféra (70):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Sands Springs Police Department)

Po Puckettovi bolo v apríli vyhlásené pátranie ako po nezvestnom, v hlásení sa uvádzalo, že má bipolárnu poruchu. Nakoniec ho zrušili, keď sa zistilo, že sa nachádzal vo väznici v Kansase za vyhýbanie sa polícii.

Viac o téme: AutoManželkaMŕtvaRodney Puckett
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu