Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Brutálna bitka na diskotéke: FOTO Česká modelka (24) skončí v base, Denise o tvár rozbila pohár

Sarah Chlebková. Zobraziť galériu (5)
Sarah Chlebková. (Zdroj: Reprofoto/Novinky.cz, FB/Sarah Chlebková,)

BRNO – Nie všetky ženy sú krehké, obzvlášť nie Češka Sarah Chlebková (24), ktorá mala ambíciu stať sa slávnou modelkou. Sexi blondínka bola predtým, než 17-ročnej Denise o tvár rozbila pohár, súdená za napadnutie inej ženy. V base si tak odsedí 5,5 roka.

Najvyšší súd odmietol odvolanie Sarah Chlebkovej, ktorú justícia poslala za napadnutie 17-ročnej dievčiny na 5,5 roka do väzenia. Obžalovaná, ktorá sa snažila presadiť ako modelka, na diskotéke v Orlovej dievčaťu o tvár rozbila pohár. Nešlo pritom o jej prvý incident, ženy napádala už v minulosti.

Na nedatovanej snímke je Sarah Chlebková.
Zobraziť galériu (5)
Na nedatovanej snímke je Sarah Chlebková.  (Zdroj: FB/Sarah Chlebková)

Najvyšší súd rozhodol v januári bez verejného rokovania, vo februári spis vrátil na Krajský súd v Ostrave, ktorého hovorkyňa Karin Kantorová oznámila výsledok dovolacieho konania. Zdôvodnenie zatiaľ nie je dostupné.

Žene za útok hrozilo 5 až 12 rokov väzenia. Pred necelým rokom zamietol jej odvolanie Vrchný súd v Olomouci, podľa ktorého je uložený trest 5,5 roka primeraný.

Na snímke je obvinená Sarah Chlebková (vľavo).
Zobraziť galériu (5)
Na snímke je obvinená Sarah Chlebková (vľavo).  (Zdroj: Reprofoto/Novinky.cz)

Chlebková bola za obdobnú trestnú činnosť už v minulosti súdená. Po prvom incidente jej pomohlo amnestijné rozhodnutie vtedajšieho prezidenta Václava Klausa. V roku 2014 potom v bare na ostravskej Stodolnej ulici napadla inú ženu. Aj vtedy ju udrela pohárom do hlavy. Ostravský okresný súd Chlebkovej za výtržníctvo a pokus o ublíženie na zdraví udelil 3-ročný podmienečný trest. Skúšobná doba mala trvať do roku 2020.

Na nedatovanej snímke je Sarah Chlebková.
Zobraziť galériu (5)
Na nedatovanej snímke je Sarah Chlebková.  (Zdroj: FB/Sarah Chlebková)

Žena ale podľa verdiktu v násilnom správaní pokračovala. Keď jej na diskotéke v Orlovej vadil tanec 17-ročnej Denisy, najprv ju podľa obžaloby chytila ​​za vlasy, potom jej pohár rozbila o hlavu.

Dievča utrpelo rezné rany na tvári, zostali jej jazvy. Podľa znalcov ale zranenia mohli byť oveľa vážnejšie, napríklad keby črepy zasiahli oko.

Viac o téme: ModelkaNapadnutieSarah Chlebková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu