Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Vodič sanitky nemal šancu prežiť: FOTO Kamión záchranku úplne zvalcoval, dojemný odkaz kolegov

Vodič sanitky nemal šancu prežiť. Zobraziť galériu (2)
Vodič sanitky nemal šancu prežiť. (Zdroj: Facebook/Dom Zdravlja Dubrovnik, reprofoto:jutarnji.hr)

DUBROVNÍK - Mal len 29 rokov a jeho poslaním bolo pomáhať iným. Vodičovi sanitky Vedranovi Marovićovi z Chorvátska napriek tomu nebol dopriaty dlhý život. Osudnou sa mu stala dopravná nehoda. Z vozidla miestnej záchrannej zdravotnej služby, v ktorom sedel, zostal po náraze iba vrak.

Ako informovali chorvátske médiá, medzi nimi aj portál Jutarnji Vijesti, ku kolízii došlo v pondelok 25. februára. Kamionista mal prejsť do protismeru, a to práve v čase, keď okolo prechádzala sanitka. Za volantom sedel 29-ročný Vedran.

Mladý muž utrpel fatálne zranenia a bol na mieste mŕtvy. Správa zasiahla snáď všetkých, ktorí ho poznali. Na sociálnej sieti sa k tragédii vyjadril aj Dom Zdravlja Dubrovnik, kde Vedran pôsobil. "Stále si neuvedomujeme jeho odchod," napísali jeho kolegovia na sociálnu sieť.

Podľa miestnej polície boli účastníkmi nehody tri vozidlá. Úsek, v ktorom k nej došlo, musela polícia úplne uzavrieť. Portál Dubrovački vjesnik priniesol aj neoficiálnu správu o tom, čo mohlo zapríčiniť nešťastie. Počas vyšetrovania sa majú policajti zaoberať aj verziou, či vodič kamiónu nedostal mikrospánok.

Viac o téme: NehodaChorvátsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu