Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dvaja Briti sa pobili v španielskom bare: Potom vytiahli nože a dobodali českého ochrankára

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BENIDORM - Dvoch britských turistov dnes čaká súdne konanie kvôli útoku na dvojicu zamestnancov nočného baru v rušnej štvrti španielskeho prímorského letoviska Benidorm. Briti podľa španielskych médií na členov ochranky baru zaútočili po tom, čo sa muži pokúsili ukončiť ich vzájomnú potýčku. Jednou z obetí bol Čech, uviedli médiá.

Nahého Brita priviazali kamaráti k stromu v Španielsku: Nechutný nápad, no ľudia si robili SELFIE

Briti sa podľa polície v noci na pondelok pustili do vyhadzovačov baru Beachcomber vo štvrti označovanej kvôli obľube medzi turistami z ostrovov za Malé Anglicko.

Keď sa muži pôvodom z Česka a Rumunska pokúsili vyriešiť ich konflikt, vytiahli na nich turisti nože a členovia ochranky museli byť prevezení do nemocnice. Jeden z nich musel byť kvôli zraneniu brucha umiestnený na jednotku intenzívnej starostlivosti, druhý má dobodaný hrudník. Podrobnosti o ich stave nie sú známe.

Polícia mužom vo veku 20 a 21 rokov okrem nožov zabavila aj mačetu. Súd by mal dnes rozhodnúť, či budú Briti vyšetrovaní na slobode alebo zostanú vo väzbe. Jednému z nich hrozí obvinenie z pokusu o vraždu.

Viac o téme: BarOchrankaútok Benidorm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu