Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nahého Brita priviazali kamaráti k stromu v Španielsku: Nechutný nápad, no ľudia si robili SELFIE

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimdia.sk)

LONDÝN - Neznámy britský ženích pobavil dovolenkárov na pláži Levante v španielskom Benidorme. Bol totiž priehľadnou fóliou pripevnený o pouličný stĺp. Reakcie okoloidúcich boli rôzne, niektorých rozosmial, iných naopak znechutil. Našli sa aj takí, ktorí sa s ním vyfotografovali.

FOTO Mladík (27) si zašiel s kolegami po práci na pivo: Jeho priateľku mohlo ráno poraziť

Neznámy Brit na sebe nemal okrem slnečných okuliarov vôbec nič. Svoje prirodzenie si strategicky zakryl dlaňami. K pouličnému stĺpu ho v blízkosti apartmánov Torre Principado pripevnili kamaráti. Reakcie okoloidúcich sa však líšili.

Niektorí mu podarovali jedlo a vodu, aby zvládol pobyt na ostrom slnku. Kamaráti pred neho položili klobúk a povzbudzovali okoloidúcich, aby doň vhodili mince. Po tom, ako sa k mužovi z oboch strán postavili turistky a odfotografovali sa s ním, zakričal na nich, že fotografia stojí tri eurá.

Nahého Brita priviazali kamaráti
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimdia.sk)

Zdá sa, že si skupinka kamarátov z tejto bizarnosti urobila slušný biznis. Väčšina pobavených dovolenkárov si muža pri stĺpe nahrala na video. Niektorí Španieli a predovšetkým Briti sa však na sociálnych sieťach zverili s názorom, že z Benidormu sa stáva „nový Magaluf“.

„Toto je ten typ cestovného ruchu, ktorý našu krajinu pošpiní,“ vyjadril sa podľa portálu mirror.co.uk Judz Llorente. „Milujem Benidorm, ale toto je neprijateľné, zvlášť keď okolo chodia deti,“ tvrdí Lisa Daviesová. Podľa Pepu Valera turisti ruinujú Benidorm a politici im to pokojne dovolia.

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!

Ďalší komentár vyjadruje názor, že v tomto prípade mala rázne zakročiť polícia. Ale nie všetci Briti sú proti. „Bolo to naozaj zábavné. Je to žartík k dobru. Stavím sa, že väčšina vašich párty bola taká nudná, že všetkých uspali,“ oponuje Stewart Read z Británie.

Viac o téme: ŽeníchBritBenidorm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu