Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Muž vystúpil z auta a hypnotizoval slona: Kruté VIDEO, zviera ho zadlávilo pred očami rodiny

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Unicorn)

SRÍ LANKA - Čo presne ho k tomu viedlo, nie je jasné, ale určite to bol najhorší nápad v jeho živote. Muž totiž vystúpil z auta v srílanskom Kataragame, neďaleko Národného parku Yala, a vydal sa za divokým slonom, ktorý sa pásol pri ceste. Podľa niektorých médií sa ho snažil zhypnotizovať, no zviera nedbalo na jeho pokyny a ušliapalo ho na smrť. Stalo sa tak pred očami zhrozenej rodiny obete, ktorá si všetko natáčala na mobil.

FOTO Horor v luxusnom ubytovaní pre milovníkov safari v Afrike: Nabudený slon zabil sprievodcu

Nemenovaný muž sa údajne snažil slona zhypnotizovať, ale "trik" totálne zlyhal, keď sa obrovské zviera obrátilo smerom k nemu a zadupalo ho do zeme. Na zázname počuť, ako dcéra obete kričí a plače, keď slon napadne jej otca a jednou nohou ho zvalí a potom rozdrví na mieste.

Muž vystúpil z auta
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Unicorn)

Lesná správa na Srí Lanke bola upovedomená o smrti muža a podľa portálu mirror.co.uk vyjadrila ľútosť nad stratou rodiny. Jej zamestnanci sú pripravení pomôcť a podporiť príbuzných v tomto strašnom čase.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Podľa sčítania uskutočneného v roku 2011 bola Srí Lanka domovom 5 879 slonov. Srílanský slon sa v roku 1986 dostal do medzinárodného zoznamu na ochranu prírody. Konflikty medzi ľuďmi a zvieratami sa v posledných rokoch zvyšujú kvôli rozšíreniu infraštruktúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu