Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Čech kafral žene do šoférovania: Zásadná chyba! Prišla pomsta, z ktorej sa tak rýchlo nespamätá

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

OLOMOUC - Česká polícia nemá v posledných dňoch núdzu o kuriózne prípady. Zdá sa, že sviatočné obdobie prebúdza v ľuďoch rôzne nálady a nie vždy súvisia iba s pokojom a s láskou k blížnemu. To veľmi rýchlo pochopil aj muž, ktorý sa viezol s manželkou v aute ako spolujazdec a začal mať narážky na štýl jej jazdy. Dostal od nej príučku, na ktorú určite tak ľahko nezabudne.

Američan (24) na Jaguari šokoval policajtov: FOTO Z jeho kuriózneho vyčíňania zostáva rozum stáť

Manželia sa vracali zo sviatočnej návštevy, keď muž usúdil, že jeho nežnejšia polovička nevie riadiť auto, a preto ju údajne začal počas jazdy poučovať a zasahovať jej do šoférovania.

"To ale nemal robiť, pretože žene došla trpezlivosť a svojho drahého z vozidla vyhodila. Bolo jej zrejme úplne jedno, že sa práve nachádzajú niekde medzi Jaroslavím a Vysokým Mýtom, hoci oni bývajú v Olomouci (cca o 100 km ďalej, pozn. red.)," informovala v piatok policajná hovorkyňa Pardubického kraja Dita Holečková.

Čech kafral žene do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Po niekoľkých hodinách sa muž žene ozval s tým, že umiera a nevie, kde je. Žena preto okamžite o pol jednej ráno kontaktovala políciu na linke 158 a začalo sa veľké pátranie po manželovi od miest, kde mal z vozidla vystúpiť. Našťastie, všetko malo dobrý koniec a v ranných hodinách sa objavil doma.

Viac o téme: PomstaKuriozitaŠoférovaniePríučka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu