Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Otec chcel dať dcérke (9) lekciu: Vysadil ju z auta a potom prišlo niečo, s čím vôbec nerátal

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BERLÍN - Tridsaťtriročný muž vysadil na nemeckom ostrove Rujana v Baltskom mori z automobilu svoju deväťročnú dcéru. Dôvodom bolo to, že nechcela na konci zimných prázdnin spať. Drsnou výchovnou lekciou jej chcel pripomenúť, ako dobre je jej doma. Prípad, o ktorom písala agentúra DPA, vyšetruje polícia.

Čech kafral žene do šoférovania: Zásadná chyba! Prišla pomsta, z ktorej sa tak rýchlo nespamätá

Muž zo Stralsundu v severonemeckej spolkovej krajine Meklenbursko-Predné Pomoransko previezol dcéru v nedeľu večer z pevninského mesta do neďalekej obce Altefähr, ktorá sa nachádza už na Rujane. Rodičia polícii povedali, že chceli dcére ukázať, "ako dobre sa doma má".

Otec tvrdí, že po vysadení dcéry poodišiel len tak ďaleko, aby dievča automobil nestratilo z dohľadu. Keď sa ale po ňu po chvíli vrátil, nemohol ju nájsť. Dievča medzitým zazvonilo u miestnych obyvateľov, ktorí okolo deviatej hodiny privolali políciu. Keď sa obaja rodičia vydali dcéru znovu hľadať, našli ju už v starostlivosti policajtov.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Na otca bolo podané trestné oznámenie a dievča bolo po konzultácii s úradom starostlivosti o mládež odovzdané späť do starostlivosti matky.

Viac o téme: AutoSpánokPrázdninyPolícia Lekcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu