Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Otec nechal dcérku (6) so synčekom (†1) v aute a šiel nakupovať: Po návrate ho čakal desivý pohľad

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Bayton Police Department, Facebook)

HOUSTON - Adrian Middleton (26) bol obvinený z opustenia dieťaťa po tom, čo nechal svojich potomkov v aute na dve hodiny, pretože išiel nakupovať. Kým bol v obchode, jeho dcéra zaškrtila svojho brata.

20. mája tohto roku nechal Adrian Middleton svoje dve deti v aute, zatiaľ čo si odbehol do obchodu. Jeho nákup trval skoro dve hodiny, a keď odložil veci do kufra, všimol si, že jeho dcéra plače. Povedala mu, že spravila niečo zlé. Otec zistil, že jeho malý syn sa nehýbe a zavolal záchranku. Predtým mu poskytol prvú pomoc, ale neúspešne. Záchranka odviezla bábätko do nemocnice, kde lekári skonštatovali smrť.

obvinený Adrian Middleton
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Vyšetrovanie ukázalo hroznú pravdu. Ročný chlapec zomrel na následky udusenia. Vrahom je jeho šesťročná sestra, ktorá mu omotala okolo krku bezpečnostný pás. Dievča sa údajne s bratom hralo a keď začal plakať, tak sa nahnevala a omotala mu pás okolo krku. „Stíchol a potom zaspal,“ povedala malá vrahyňa na súde.

Otec nechal dcérku (6)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Šesť mesiacov po tragédii bol otec detí Adrian Middleton obvinený z prečinu opustenia dieťaťa políciou v texaskom Houstone, informuje Houston Chronicle. Na polícii sa obvinený prihlásil sám. Podľa jeho výpovede, keď deti nechával v aute bez dozoru, zapol klimatizáciu, pustil im film a nechal im vodu a sladkosti. Spočiatku tvrdil, že deti boli pripútané v sedačkách, ale neskôr priznal, že deti v sedačkách neboli. Podľa polície sa dcéra nachádza v starostlivosti starej mamy.   

Viac o téme: DieťaHoustonSmrť v aute
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu