Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Panika na pláži na Malorke: VIDEO Keď TO dovolenkári zbadali, v strachu vybiehali z vody

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

MALORKA - Dovolenkári, ktorí si prišli oddýchnuť na španielsky ostrov Malorka, zažili vo štvrtok popoludní na pláži Cala Domingos dramatické chvíle. Po tom, čo sa v plytkom a priezračnom mori objavil žralok, všetci rýchlo utekali do bezpečia. Z pevniny potom s hrôzou sledovali, ako predátor križuje pobrežné vody. Polícia miesto uzavrela a nakoniec votrelca dokonca vytiahla z vody a odviezla preč.

VIDEO Rybárov ohromila gigantická ryba: Vcucla do seba žraloka, akoby bol omrvinka

Trojmetrový žralok nemal o divákov núdzu, keďže v tomto ročnom období bývajú pláže ostrova doslova posiate turistami. Videozáznam ukazuje, ako sa predátor pohybuje čistou blankytnou vodou a počuť ľudí zo skál kričať po anglicky či francúzsky.

Panika na pláži na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

O rozruch sa postarala aj polícia, ktorá cicavca spolu s plavčíkmi vytiahla z vody a užasnutí svedkovia sledovali, ako ho piati chlapi vlečú cez piesok preč. Vznikli samozrejme obavy o jeho život.

Mrazivé detaily smrti Čecha (†42) v Egypte: Brutálny útok žraloka, telu chýbali ruky aj noha

Spočiatku sa predpokladalo, že je žralok v poriadku a opäť bol vypustený do mora. Záchranné služby však vo štvrtok v noci potvrdili, že správy o jeho prežití boli nesprávne a zviera uhynulo.

Pracovníci v neďalekom plážovom klube podľa portálu thesun.co.uk uviedli, že incident vyvolal zjavnú paniku. Pravdepodobne išlo žraloka modrého, ktorý patrí v Španielsku medzi najbežnejšie druhy.

Viac o téme: DovolenkaPlណralokMalorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu