Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Chorvátskom otriasa vražda na pláži na ostrove Pag: Pred podnikom dobodali Britov, jeden mŕtvy

(Zdroj: Twitter/Šime Vičević)

ZRĆE - Otrasný prípad riešia chorvátski policajti. V známej dovolenkovej destinácii, na pláži ostrova Pag, ktorú obľubujú najmä mladí, došlo k brutálnej vražde. Pred jedným z klubov objavili skoro ráno telo mŕtveho Brita.

Bezvládne telo našli dnes okolo pol šiestej ráno na pláži Zrće na ostrove Pag. Brit (†26) bol zavraždený chladnou zbraňou. Polícia aktuálne zisťuje, či bol mŕtvy muž v noci v podniku, pred ktorým našli už len jeho bezvládne telo. 

Dvaja zranení

Chorvátsky portál vecernji.hr z policajných zdrojov informuje, že podozrivých nemajú. Podľa prvotných správ Brit zomrel po bodnutí. Prípad dozoruje prokuratúra v Zadare. Ako uviedla policajná hovorkyňa Lika-Senj Maja Brozičevićová, polícia pozná identitu obete, ide o mladého dospelého muža, ale v záujme vyšetrovania o ňom neposkytuje žiadne bližšie informácie. Podľa chorvátskych médií zranenia utrpeli aj dvaja muži, jeden ľahké, druhý skončil s ťažkými zraneniami v zadarskej nemocnici. 

Celú oblasť okolo klubu, pred ktorým sa vražda stala, polícia obohnala páskou a novinárom, ako aj verejnosti zakázala vstup. Na pláži nesmú pracovať ani zamestnanci, ktorí sa starajú o čistotu. 

Obľúbená pláž 

Chorvátska pláž na ostrove Pag je obľúbenou destináciou aj mladých Slovákov. Je známa množstvom nočných klubov a otvorenými diskotékami, v ktorých hrá hudba 24 hodín denne. Tento týždeň sa na ostrove Pag koná hudobný festival.  

Viac o téme: ChorvátskoBrit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu