Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hrôza na rodinnom výlete: Otec znásilňoval svoju nevlastnú dcéru (14), vraj to bola pomsta

Český kamionista Zdeněk mal podľa obžaloby opakovane znásilniť nevlastnú 14-ročnú dcéru.
Český kamionista Zdeněk mal podľa obžaloby opakovane znásilniť nevlastnú 14-ročnú dcéru. (Zdroj: Reprofoto/TV JOJ)

TRENČÍN - Obzvlášť otrasný prípad sa riešil minulý týždeň na krajskom súde v Trenčíne. Český 49-ročný kamionista Zdeněk mal cestou do Talianska opakovane znásilniť svoju nevlastnú dcéru.

K hroznému činu malo prísť ešte v lete v roku 2010. Zdenék vtedy býval na Slovensku. Vydal sa na služobnú cestu do Talianska aj so svojou 14-ročnou nevlastnou dcérou. Podľa obžaloby ju mal opakovane po nociach znásilňovať.

"Opakovane vykonal pohlavný styk s neplnoletou J.B., ktorému sa táto bránila, odstrkovala obvineného s plačom a prosbami, že ju to bolí a aby ju nechla, obvinený neuposlúchol," stojí v obžalobe podľa televízie Joj. Dievča sa malo s hrôzostrašnými zážitkami zdôveriť svojmu kamarátovi a neskôr aj príbuzným. Nasledoval dlhý súdny proces a nakoniec dostal Zdeněk 7 rokov väzenia. Proti rozsudku sa však odvolal a tvrdí, že skutok nespáchal.

"Vážený súd, ja som nič z toho nespáchal, nebolo kedy ani kde. Nikdy sme neboli niekde sami," povedal s tým, že celý prípad je pomsta od dievčaťa a jej rodiny, s ktorou nejaký čas žil. Ďalej uviedol, že kvôli nim opustil vlastné deti, ktoré nechal u mamy v Čechách. "Strávil som tu s nimi 8 rokov, staral som sa o ne a takto sa mi odvďačili," uviedol na margo dievčaťa, ktoré ho obvinilo. To však odvolaciemu súdu nestačili a v plnom rozsahu potvrdil jeho trest.

Kamionista putoval rovno za mreže. Aj keď je rozsudok právoplatný, jeho právnik sa nevzdáva. "Som právne aj osobne presvedčený, že klient skutok nespáchal. Skúsime využiť všetky prostriedky, ktoré ešte máme," povedal mužov obhajca Pavol Trnka.

Viac o téme: DieťaZnásilnenieKamionista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu