Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dovolenka sa pre Čechov zmenila na nočnú moru: Sexuálny útok v hoteli, kde vraždil Kramný

Sabina a Jan Zobraziť galériu (3)
Sabina a Jan (Zdroj: Foto: Reprofoto Blesk.cz)

HURGHADA - Ďalšia šokujúca správa prišla z Egypta. V hoteli, kde pred štyrmi rokmi zavraždil Petr Kramný svoju manželku a dcérku, prežili ďalší Česi peklo. Ženu sexuálne obťažoval plavčík a keď sa jej zastal priateľ, tak ho s partiou kamarátov surovo zbili.

Sabina (27) si s priateľom Janom (27) z Vsetínska zaplatili dovolenku a vybrali sa oddychovať do egyptského hotela Titanic Palace. V jednu noc sa ale chvíle pohody zmenili doslova na horor. Peklo nastalo, keď sa Čech zastal svojej priateľky. 

Peniaze za sex s priateľkou

Jan prišiel s tvrdením, že mu plavčík pri bazéne ponúkol peniaze za sex s jeho priateľkou Sabinou. Pochopiteľne ho to rozčúlilo. Až natoľko, že zamestnancovi hotela vrazil facku. Plavčík mu mal následne pohárom rozbiť hlavu. Na to sa zbehli prítomní a mužov upokojovali. To ale nebol koniec.

Keď sa muž vrátil od lekára, večer nasledovala odveta. "Chytili ma traja chlapci a odtiahli do miestnosti niekde za recepciou, kde neboli okná, ale svietilo sa tam. Lanom mi zviazali nohy a ruky za chrbát. Vzali mi hodinky a retiazku. Potom prišiel ten plavčík a obuškom ma bil hlavne do lýtkových svalov na nohách a do rebier. Občas sa tam objavil aj niekto iný a udrel ma. Kričal som o pomoc," opísal desivý zážitok Jan pre český portál blesk.cz. 

Dovolenka sa pre Čechov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Reprofoto Blesk.cz)

Česi následne kontaktovali delegáta, ktorý privolal políciu. Jan vypovedal a následne mu delegát ponúkol, aby sa odsťahoval do iného hotela. V noci teda šiel. Presťahovali ho do päť kilometrov vzdialeného hotela Grand Seas Hostmark Resort. Priateľka ostala v pôvodnom hoteli. 

Ministerstvo o prípade vie 

"Môžeme potvrdiť, že sa na našu ambasádu v Káhire v stredu 2. 8. večer pred svojím odletom do Prahy obrátila jedna Češka s tým, že jej priateľ mal byť v nadväznosti na sexuálne obťažovanie jej osoby napadnutý, zviazaný, zbitý a okradnutý. Na otázky ohľadom aktuálnej konzulárnej pomoci dotyčná oznámila, že žiadnu nepotrebujú a že sa nachádzajú na letisku, kde čakajú na svoj spoj do Prahy," povedala Irena Valentová, zástupkyňa riaditeľky tlačového odboru ministerstva zahraničných vecí pre český portál. Zároveň potvrdila, že ambasáda dostala e-mail od dotknutej Češky. No dodané informácie sú z konzulárneho hľadiska nekompletné. Chýba totiž policajná správa.  

Dovolenka sa pre Čechov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Reprofoto Blesk.cz)

Jan je práceneschopný

Po návrate do Česka zamieril Jan rovno k lekárovi, ktorý mu vypísal práceneschopnosť. Podľa lekárskej správy utrpel tržnú ranu na hlave, krvný výron na bedrách, hematómy na rukách i lýtku, odreniny na paži, čele aj ramene, či otlak po zviazaní. 

Nikol vidí celý incident inak

Egyptský hotel sa doteraz k incidentu nevyjadril. Do prípadu, zdá sa, iné svetlo vniesla Nikol, ktorá bola na dovolenke v tom istom čase ako pár. "Keď sa táto aféra stala, bola som v tom hoteli taktiež. Mladý muž bol totálne opitý, napadol teda plavčíka, ktorý je úplne slušný, ale pretože mladému pánovi povedal niečo v angličtine a on si to v opitosti prebral po svojom, pretože anglicky ani nevedel, ihneď ho napadol," opísala Nikol. Zároveň dodala, že opitý Jan mal z ošetrovne utiecť. Vrátil sa a vo svojej opitosti bol agresívny a hlučný. 

Cestovná kancelária, cez ktorú pár na dovolenku išiel, tvrdí, že o prípade nič nevie. Vraj sa na ňu nikto so žiadnym problémom neobrátil. Delegátka ale o situácii vedela.   

Viac o téme: útok EgyptČesi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu