Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najvtipnejší inzerát na bazén tohto leta! Český starosta baví svojou ponukou aj Slovákov

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook)

JENŠTEJN - Vysnívaný bazén na záhrade sa premenil na nočnú moru. Namiesto radosti a potešenia, iba samé trápenie a problémy. Tak sa dá skrátiť príbeh o mužovi a jeho bazéne. Pohár trpezlivosti ale pretiekol a starosta jednej z českých obcí sa rozhodol vyriešiť vzniknutú komplikáciu po svojom. Inzerát, ktorý zverejnil sa začal šíriť Slovenskom a Českom šíriť ako vírus.

Inzerát, ktorý obletel sociálnu sieť pobavil tisíce užívateľov. Čech Norbert Hlaváček sa rozhodol predať svoj bazén, ktorý mu za dva roky zožral všetky nervy. Ako sám prezradil s bazénmi na záhrade sa navždy rozlúčil. To, po čom by iní túžili, on začal postupne neznášať.

Dvojročné komplikácie

Prvý problém sa vyskytol hneď na začiatku. Pri kúpe prišlo k omylu a rozmery bazéna podľa všetkého nemilo prekvapili aj starostu obce Jenštejn. "Je tak veľký, že s ním nikto nepohne," priznal Hlaváček. Okrem iného opatrnosti nikdy nie je dosť a dvojnásobne to platí pri deťom, na ktoré bolo neustále treba dávať pozor. Keď sa totiž rozhodli, že do bazéna vlezú, bolo náročné s nimi bojovať.

Najvtipnejší inzerát na bazén
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Bazén nedal majiteľovi vydýchnuť ani na chvíľu. Keď nebojoval s deťmi alebo s veľkosťou, naskytla sa ďalšia prekážka. Lístie! Čistenie bolo treba vykonávať asi častejšie, ako Hlaváček predpokladal. A na nezaplatenie sú aj kamaráti, ktorí ako prezradil starosta, počas jeho dovolenky mu v bazéne vysadili ryby. Vtipne ku všetkým spomínaným komplikáciám podotkol: "Síce som starosta, ale nie cez bazény. A cez deti tiež iba trošku."

Na záver inzerátu obvinil z kúpy nadmerného bazénu svoju ženu. Doma totiž vraj nenašiel meter a tak nedokázal zistiť presnú veľkosť. "Doma máme pritom aspoň päť metrov. Za všetko môže žena. Ona snáď tie metre žerie." Na záver ponuky vyzval záujemcu, aby si prišiel bazén rozložiť a odviezť preč. "Ja už to naozaj nechcem robiť," uzavrel zúfalý starosta.

Na inzerát zverejnený na sociálnej sieti v priebehu chvíľky zareagovala stovka užívateľov. Hlaváček sa potešil, že český národ nezanevrel na humor a prisľúbil ďalšiu ponuku v dohľadnej dobe. 

Viac o téme: BazénStarostaInzerát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu