Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Žena na internete predáva svoj drahý snubný prsteň: Má na to naozaj dobrý dôvod

Brali by ste taký? Zobraziť galériu (3)
Brali by ste taký? (Zdroj: ebay)

LONDÝN - Plánovali spoločnú budúcnosť, no namiesto toho prišla pre ženu (27) veľká rana. Po tom, čo sa nasťahovala s priateľom do spoločne kúpeného domu, zistila niečo, čo ju absolútne vyviedlo z miery a dohnalo až k tomu, že svoj, nie práve lacný, snubný prsteň dala do internetovej dražby.

Slováci odpovedajú milionárovi z J&T na pracovný inzerát: Za koľko sú ochotní ísť makať

Vyvolávacia cena prsteňa z 18-karátového bieleho zlata s diamantom bola na stránke eBay stanovená na 3500 libier (cca 4000 eur), ale už po pár hodinách sa zdvihla o takmer ďalšie dve tisícky, uviedol portál mirror.co.uk.

Žena, ktorá inzerát pridala, v ňom tvrdí, že sa rozhodla šperk speňažiť po tom, čo zistila, že jej partner je gej a zjavne ju podvádzal s jeho priateľom Bradom.

FOTO Žena na internete
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ebay)

Svojho dnes už exsnúbenca začala podozrievať po tom, čo u neho našla ružové topánky na podpätku, blond parochňu, biele pančuchy a šaty. Taktiež prezradila, že s ňou prestal chcieť mať sex.

"Viete, ste zasnúbení, máte sa brať a potom zrazu váš snúbenec začne tráviť trochu priveľa času so svojím priateľom Bradom... A vy si poviete: To je v poriadku. Brad je skvelý chlap...," dodala s tým, že jej snúbenec zostával dlho do noci vonku, ale ona verila, že sa iba nevinne zabáva.

FOTO Žena na internete
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ebay)

Nešťastnica chce teraz predať svoj krásny prsteň, aby mohla "znovu začať žiť". "Stále mám doklad a škatuľku, akoby som podvedome vedela, že budem uprostred piatkového popoludnia písať v pyžame tento príbeh na eBay," uviedla. Ponuka končí 8. júna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu