Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Karl (23) predával na internete zvláštnu vec: FOTO Toto je jeho "hlučná umývačka riadu"

Stále zamilovaný párik - Karl a Gabby Zobraziť galériu (2)
Stále zamilovaný párik - Karl a Gabby (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Karl Goddard zo Southamptonu sa pokúšal na webovej stránke eBay predať svoju priateľku Gabby Whitlockovú ako "hlučnú umývačku riadu". Vtipkár si urobil srandu z toho, že jeho frajerka sa stále sťažuje na to, ako musí umývať riad a vystrelil si z nej. Dievčina, ktorá ma zmysel pre humor, sa ale vôbec neurazila. Paradoxne ju najviac rozčúlila fotografia, ktorú v inzeráte použil.

FOTO Žena na internete predáva svoj drahý snubný prsteň: Má na to naozaj dobrý dôvod

Mladík svoju ponuku zverejnil v nedeľu večer približne o 18:00, keď pár čakal v reštaurácii na prinesenie jedla a Karla inšpirovala Gabbina poznámka o tom, že si konečne oddýchne od umývania riadu.

Podpichoval ju, že ju predá, keď bude stále frflať, ale ona mu oponovala, že ľudia sa predávať nemôžu, tak si pomyslel, že si z nej aspoň trochu vystrelí. Kým dorazilo jedlo, bol už inzerát na internete. Napísal v ňom, že predáva svoju umývačku riadu, ktorá mu síce dobre slúžila, ale už je čas na upgrade, pretože je trochu hlučná.

Posledná suma, ktorá bola na eBayi prihodená, dosiahla výšku 520 libier. Potom ponuku eBay zo svojich stránok stiahol. Gabby však ešte stihla zistiť, že ju jej priateľ naozaj ponúkal na predaj a dobre sa na tom pobavila. Jediné, čo mu vytkla, bol výber fotografie. "Nemôžem uveriť, že použil tento záber. Naozaj ho nenávidím. Bol urobený počas výletu v Thorpe parku a nedala som ho ani na Facebook," posťažovala sa dievčina.

Karl (23) predával na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

O svojom priateľov ale tvrdí, že je to skutočný vtipkár a má veľký zmysel pre humor, no neustále musí ich spoločný domov upratovať, pretože je bordelár. Na druhej strane zase väčšou varí on, takže je spravodlivé, ak potom Gabby umyje riad.

Karl poznamenal, že nechcel byť v žiadnom prípade zlomyseľný a najvyššiu ponuku nezinkasuje. "Bez ohľadu na to, ako je niekedy otravná, by som ju nevymenil za nič na svete," dodal mladík.

Viac o téme: Umývačka riaduInzerát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu