Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Záhadná smrť Magdy (†27) v Hurghade: Odišla na dovolenku a o pár dní ju našli umierať v izbe

Magdalena Zuková Zobraziť galériu (3)
Magdalena Zuková (Zdroj: FB)

VARŠAVA - Čo sa stalo v obľúbenom letovisku Hurghada? Odpoveď na túto otázku zatiaľ márne hľadajú príbuzní a priatelia Magdaleny Zukovej (†27) z poľského Zgorzeleca v Dolnom Sliezsku. Pred niekoľkými dňami odišla na dovolenku do Egypta, no v piatok skončila s vážnymi zraneniami v nemocnici, ktorým po dvoch dňoch podľahla. Príčina smrti mladej ženy má dve verzie. Jedna z nich hovorí o pokuse o únos.

Vdovec vzal dcéru (13) do hotela, jeho zamestnanci ho totálne dorazili: Pokazená dovolenka

"Nejakí ľudia ju chceli uniesť. Nasypali jej niečo do pitia," povedala Magdina sestra Anna pre portál fakt24.pl. Mladú Poľku prijali do nemocnice po tom, čo ju vraj v piatok našiel hotelový personál v bezvedomí v izbe. Mala utrpieť poranenie hlavy, hrudníka, rúk a nôh.

Záhadná smrť Magdy (†27)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Druhá neoverená verzia udalosti, ktorú zverejnila webstránka rp.pl, naznačuje, že žena skončila v nemocnici kvôli stavu, ktorý poukazoval na ťažkú psychickú traumu. Napriek tomu, že údajne bola pod lekárskym dohľadom a v starostlivosti zástupcov cestovnej kancelárie, vyskočila z okna. Príčinou smrti mali byť zranenia, ktoré si pri tom spôsobila.

Záhadná smrť Magdy (†27)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Smrť mladej ženy, ktorá zomrela v nedeľu popoludní, vyšetruje egyptská polícia. Momentálne sa čaká na výsledky analýzy krvi. Poľské ministerstvo zahraničia sa vyjadrilo, že nemôže poskytnúť bližšie informácie tretím stranám kvôli ochrane súkromia dotknutých osôb.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu