Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Posledné chvíle Magdy (†27) pred smrťou v Egypte: Prevoz do inej nemocnice a zlyhanie srdca

Magdalena sa snažila z nemocnice ujsť Zobraziť galériu (5)
Magdalena sa snažila z nemocnice ujsť (Zdroj: FB, YouTube)

VARŠAVA/HURGHADA - Záhadná smrť Poľky Magdaleny Zukovej počas dovolenky v Egypte vyvoláva stále veľa emócií. Žena, ktorá sama odletela 26. apríla do letoviska v Marsa Alam, sa od začiatku správala čudne. Nakoniec zomrela za nevyjasnených okolností po páde z okna nemocnice, v ktorej bola hospitalizovaná kvôli psychickým problémom. Vážnym zraneniam, ktoré utrpela, podľahla. Podľa lekárov to nevydržalo jej srdce.

Záhadná smrť Magdy (†27) v Egypte sa zamotáva: Výpovede nemocničného personálu

Magdalena mala ísť na dovolenku pôvodne so svojím priateľom, ale na poslednú chvíľu sa ukázalo, že Markus nemá platný pas a musí zostať doma. Či sa udialo niečo ešte v Poľsku, alebo až v obľúbenej turistickej destinácii, je predmetom vyšetrovania, no podľa svedkov sa Magda už krátko po prílete začala správať veľmi divne. Miestami bola apatická, inokedy zase rozrušená a agresívna. Prerušila kontakt aj so svojimi najbližšími. Rodina kontaktovala zástupcu cestovnej kancelárie, ktorý ju oboznámil s tým, že je v zlom psychickom stave a musí ísť do nemocnice.

Posledné chvíle Magdy (†27)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB)

Počas hospitalizácie sa snažila utiecť, preto ju personál spacifikoval a skončila pripútaná na lôžku. Mali jej byť podané sedatíva. Bohužiaľ po nejakom čase sa jej údajne podarilo popruhy rozviazať, odstrčiť sestričku, ktorá na ňu dávala pozor a vyskočiť z okna izby na druhom poschodí. Objavila sa však aj verzia, že v čase dopadu na zem bola v bezvedomí, čo naznačuje, že ju z okna niekto vyhodil.

Posledné chvíle Magdy (†27)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB)

Či už išlo o pokus o samovraždu alebo zabitie, Magdalenu s vážnymi poraneniami predovšetkým na ľavej strane tela previezli sanitkou do lepšie vybavenej nemocnice v Hurghade. Dovnútra ju niesli na nosidlách a napoly v bezvedomí. Nakoniec zomrela na zlyhanie srdca. "Magdu k nám priviezli vo vážnom stave, ale bola stabilizovaná. Potom sa jej stav zhoršil. Jej srdce sa náhle zastavilo. Okamžite sme začali s resuscitáciu, ale nepomohlo to," vyjadril sa lekár podľa portálu fakt.pl.

Posledné chvíle Magdy (†27)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB)

Svetlo do zamotaného prípadu by mala vniesť pitva, ktorá sa uskutočnila v stredu v Egypte za prítomnosti poľských vyšetrovateľov. Výsledky však známe nie sú, kriminalisti si ich zatiaľ nechávajú pre seba. Otázkou teda stále zostáva, či Magdalena mala naozaj iba nejaké osobné problémy, kvôli ktorým chcela ukončiť svoj život alebo sa stala obeťou zdrogovania, znásilnenia či obchodovania s ľuďmi. Príbuzní totiž neveria, že v jej iracionálnom správaní nemá prsty nikto iný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu