Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Záhadná smrť na dovolenke v Egypte: VIDEO Strašidelné zábery Magdy (†27) krátko pred tragédiou

Magda bola aj v nemocnici silne rozrušená. Zobraziť galériu (4)
Magda bola aj v nemocnici silne rozrušená. (Zdroj: FB, YouTube)

HURHGADA/VARŠAVA - Smrť Poľky Magdaleny Zukovej počas dovolenky v egyptskej Hurghade začína byť čoraz zamotanejšia. Mladá žena najprv uplakaná telefonovala svojmu priateľovi, aby ju odtiaľ zobral preč a následne skončila hospitalizovaná v nemocnici, kde po pár dňoch údajne sama vyskočila z okna a zraneniam podľahla. Otrasné zábery z bezpečnostnej kamery zachytili, ako sa snaží zdravotníckemu personálu utiecť.

Upila sa na smrť: Žena (†38) počas dovolenky na Bali vypila 27 vodiek za tri hodiny

Od smrti Magdaleny Zukovej, ktorá priletela do Egypta 26. apríla, ubehol už viac ako týždeň, no objasnenie prípadu zatiaľ vyzerá byť v nedohľadne. Vynárajú sa stále nové a nové informácie o príčinách, ktoré viedli k jej "samovražde". Mladá žena bola v zlom psychickom stave, špekuluje sa, že jej niekto hodil v Hurghade do nápoja drogu, stala sa obeťou obchodovania s ľuďmi a pokúsili sa ju uniesť, alebo že ju niekto sexuálne zneužil, no podľa správ portálu gazeta.pl mala problémy už na letisku pri odlete.

Záhadná smrť na dovolenke
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Letiskové intermezzo

Pôvodne mala ísť Magda na dovolenku so svojím priateľom Markusom, ale na poslednú chvíľu vysvitlo, že jej partner nemá platný cestovný pas, takže žena nastúpila do lietadla bez neho. Podľa jedného z cestujúcich bola silne rozrušená už na letisku v Katoviciach. Po rozlúčke s partnerom plakala a nevyzerala byť vo svojej koži. Rovnako si jej neštandardné správanie všimol personál a hoteloví hostia. Žena bola striedavo otupená a agresívna, uviedla Gazeta Wyborcza. Zamestnancom bolo vraj odporučené, aby ju mali na očiach.

Záhadná smrť na dovolenke
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Telefonát s priateľom

Magdalena počas dovolenky prestala komunikovať so svojím priateľom. Tomu sa s ňou napokon podarilo spojiť telefonicky pomocou delegáta cestovnej kancelárie. Rozhovor bol však veľmi zmätený. Žena počas neho plakala a prosila ho, aby po ňu prišiel a vzal ju odtiaľ preč. Nechcela mu však prezradiť kvôli čomu.

Prvá návšteva v nemocnici

Magda odmietala vyhľadať lekársku pomoc, jej stav sa však zo dňa na deň zhoršoval a 28. apríla ju mali nájsť ležať na chodbe, pričom nereagovala na pokusy o kontakt. Touroperátor informoval o problémoch poľské veľvyslanectvo v Káhire a ženinu rodinu. Napokon privolila, že pôjde do miestnej nemocnice na pozorovanie, ale potom odmietla vystúpiť zo sanitky a vrátila sa späť do hotela. Tej noci však malo prísť k veľmi znepokojujúcej udalosti. Wirtualna Polska napísala, že sa Magda vybrala na strechu hotela a podľa svedkov sa snažila dostať smerom k jej kraju.

Záhadná smrť na dovolenke
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Magdalena sa mala vrátiť do Poľska 29. apríla, ale vzhľadom na jej stav jej lekár nedovolil nastúpiť do lietadla. Tentokrát bola prijatá do nemocnice v meste Marsa Alam, kde došlo k tragédii. Zábery z bezpečnostnej kamery ukazujú, ako sa snaží ujsť z izby a štyria pracovníci s ňou nešetrne zápasia, aby ju dostali pod kontrolu. Ako vidno na zázname neskôr, v skorých ranných hodinách ju 30. apríla prevážajú priviazanú k lôžku.

Skok z okna

Magdalena mala využiť okamih, keď ju rozviazali, aby mohla ísť na toaletu. Odstrčila údajne zdravotnú sestru, vyskočila z okna a dopadla na betónovú dlažbu. S vážnymi poraneniami skončila na JIS-ke, o dve hodiny neskôr ju previezli do špecializovanej nemocnice v Hurghade, kde sa ju však už nepodarilo zachrániť.

Rodina verzii o bezdôvodnom psychickom zrútení neverí. Podľa nej musí existovať zásadná príčina, ako napríklad zdrogovanie a znásilnenie, ktoré by viedli k samovražde. Viac svetla do prípadu by mohla vniesť pitva, ktorá sa uskutoční ako v Egypte, tak aj po prevoze tela v Poľsku.

 

Viac o téme: HurghadaMagdalena Zukova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu