Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Barbora Škrlová alias Anička: Ondro klame!

Barbora Škrlová alias Anička. Zobraziť galériu (5)
Barbora Škrlová alias Anička. (Zdroj: ČTK)

KODAŇ - Barbora Škrlová (32) alias Anička (13) tvrdí, že jej nevlastný brat Ondrej (8) klamal o svojom týraní. Vyhlásila to v dánskej Kodani, kde sa v piatok objavila na českej ambasáde v sprievode svojho otca Josefa (58).

Škrlová tu chcela potvrdiť svoju identitu a získať pas. Taktiež sa vyjadrila k niektorým okolnostiam prípadu z obce Kuřim, ktorého je jednou z hlavných postáv. Ako Anička žila v rodine Mauerových najmenej niekoľko týždňov. Podľa Ondríkovej matky Kláry dokonca niekoľko rokov.

Potom sused náhodou odhalil na svojom videu Ondríka zviazaného a nahého v komore. Všetky deti boli umiestnené v brnenskom detskom centre Klokánek, odkiaľ ale Anička - teda Barbora Škrlová - utiekla.

"Ondro povedal niečo, čo nie je pravda. Povedal, že bol zavieraný rok, ale tak to nebolo," tvrdila Škrlová v Kodani, kde sa údajne schováva už asi mesiac. Po ostatných sa jej vraj cnelo. Do Česka sa ale vrátiť nechce. Vraj sa bojí médií a reakcie ľudí.

Škrlovú na ambasádu sprevádzal nielen otec, ale aj advokát Zdeněk Hrouzek a bývalý policajt Josef Kolinský, ktorý sa v službe staral o zámenu identity. Barbora Škrlová (32), ktorá vyštudovala hudbu, údajne v Kodani komponuje. K tomu, že sa mohla hrať na osobu mladšiu o 20 rokov, pomohol nielen jej vzhľad, ale i detské správanie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu