Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúci zvrat v prípade týraného Ondríka: Anička je Barbora!

Ondríkova matka Klára Mauerová s dievčaťom, o ktorom sa doteraz myslelo, že je Aničkou. Je to však Barbora Škrlová. Zobraziť galériu (5)
Ondríkova matka Klára Mauerová s dievčaťom, o ktorom sa doteraz myslelo, že je Aničkou. Je to však Barbora Škrlová.

PRAHA/BRNO – V prípade dvoch českých detí, 7-ročného Ondřeja a 13-ročnej Aničky, sa konečne začína vyjasňovať. Kým chlapec bol svojou matkou mesiace týraný, dievča - údajne dcéra narkomanov - nemá identitu, a od 11. mája je na úteku. Polícia sa však pomocou analýzy DNA dopátrala k výsledku, o ktorom sa už niekoľko dní špekulovalo. Z detského krízového centra Klokánek v Brne neutieklo 13-ročné plaché dievčatko, ale 32 - 33-ročná Barbora Škrlová, ktorá sa za dieťa vydávala.

Podľa servera idnes, ktorý sa odvoláva na dobre informovaný policajný zdroj, kriminalisti preskúmali vzorky DNA, ktoré Anička po sebe v Klokánku zanechala na posteľnej bielizni a v kúpeľni. Vzorky potvrdili zhodu s DNA príbuzných Barbory Škrlovej. Ide údajne o predbežný výsledok analýzy, ktorá bude dokončená na budúci týždeň. Polícia zatiaľ bezúspešne pátra po 13-ročnej Aničke aj po o 20 rokov staršej Barbore. V prípade Barbory je k dispozícii niekoľko starších a nekvalitných fotografií, ale Anička nie je na žiadnej fotke.

Špekuluje sa aj o tom, že Anička možno ani vôbec neexistuje. Ale znalci, ktorí pred časom Aničku videli a vyšetrovali v rámci žiadosti Ondřejovej matky Kláry Mauerovej o zverenie dieťaťa bez identity do opatery, tvrdia, že si Aničku s Barborou nemohli spliesť. Aničke pri zisťovaní jej veku totiž skúmali aj stav kostí a tzv. index telovej hmotnosti, ktorý je u detí a dospelých nezameniteľný. V prípade zostáva množstvo nejasností a nezodpovedaných otázok. Napríklad, prečo sa dospelá Barbora štylizovala do postavy dieťaťa. Išlo o psychickú poruchu alebo nejakú sexuálnu úchylku? Kľúčová je aj otázka, kto je vlastne Anička, kde je, a ako sa jej darí, netýra ju niekto?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu