Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zakladateľ známych autobazárov predáva najluxusnejšiu vilu v Česku: VIDEO prepychu za 405 miliónov

(Zdroj: sothebysrealty.cz)

BRATISLAVA - Prepych iba pre boháčov. Jedna z najluxusnejších víl u našich susedov je na predaj. To, čo v nej nájdete, sa len tak nevidí. Práve tomu je aj úmerná cena. Záujemca sa musí poriadne buchnúť po vrecku. Nehnuteľnosť sa totiž predáva za vyše štyristo miliónov českých korún.

Majestátna a nadštandardne zariadená vila. Takto opisuje vilu realitná agentúra, ktorá vilu predáva. Pozemok sa nachádza v štvrti Praha - Troja. Rozprestiera sa na 10 tisíc metroch štvorcových. Samotná nehnuteľnosť má tisíc metrov štvorcových. "Vďaka veľkolepej, takmer hektárovej záhrade a priestorovému riešenie interiérov je ideálna aj ako sídlo zahraničnej ambasády alebo zázemie známej spoločnosti," píše o vile realitná spoločnosť, ktorá ju ponúka.

Hodnota? Pätnásť miliónov eur, v prepočte 405 miliónov českých korún. Vo vnútri reprezentatívneho sídla v záhrade nad Prahou sa nachádza päť poschodí, päť spální, bazén, sauna, domáce kino, fitness, 10 parkovacích miest, mramorová vyhrievaná podlaha, tichý výťah, nábytok na mieru či teleskop. Toto všetko ponúka jedna z najluxusnejších víl v Českej republike. Z piateho poschodia je vidieť na park Stromovka a tiež na mesto. 

"S ohľadom na susedstvo s botanickou záhradou možno predpokladať, že v bezprostrednom okolí sa veľa dlho nič nepostaví, čo novému majiteľovi zaručí maximálne súkromie, a to je dnes v Prahe čím ďalej tým cennejší benefit, " prezradila portálu idnes.cz Ilona Mančíková zo  ďalej o vile realitná spoločnosť Czech Republic Sotheby´s International Realty.

Vila patrila zakladateľovi spoločnosti AAA Auto menom Anthony Denny, ktorý pochádza z Austrálie. Ten svoje aktivity v Česku v poslednom čase obmedzil. Podľa portálu idnes.cz sa sústreďuje na podnikanie v rodnej Austrálii. O záujemcov nie je núdza, už dnes sa vraj podľa portálu o ňu hlásia.

Viac o téme: PredajPrahaVila
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu