Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tragický osud Anny (†33): Sfušovaná plastika spustila sled nešťastí, najhoršie prišlo na koniec

Anna Ozhigova so svojím synčekom Glebom Zobraziť galériu (2)
Anna Ozhigova so svojím synčekom Glebom (Zdroj: Profimeda)

OMSK - Tragický koniec. Mladá mamička ukončila svoj život samovraždou po tom, čo upadla do ťažkých depresií. Dôvodom bola pokazená plastická operácia a následný výsmech od vlastného manžela. Vykonaný čin je o to horší, že so sebou zobrala aj svojho malého synčeka.

Anna Ozhigova (†33) ukončila svoj život jedným z najhorších spôsobov, akým mohla. Vyskočila z okna rodičovského bytu v sibírskom meste Omsk. So sebou v náručí zobrala aj svojho osemročného synčeka Gleba. Telíčko chlapca bolo nájdene v blízkosti jeho matky Anny. Ani jeden z nich pád neprežil.

Tragický osud Anny (†33):
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimeda)

Tragédiu spôsobili depresie vyvolané pokazenou plastickou operáciou a manželovým výsmechom. Ten ju prirovnal k prasaťu a s obľubou na ňu krochkal. Ako k tomu po 12 rokoch poznania prišlo? Jedným zákrokom plastického chirurga, ktorý ju presvedčil o tom, že jej nos jej nepristane a on jej ku krajšiemu dopomôže. Opak sa stal pravdou. 

Milenec urobil kráske (†31) na FOTO najhoršiu vec: Súkromné video vyústilo vo fatálnu tragédiu

Pokazená operácia spustila v živote mladej ženy sled nešťastných okamihov. Od manžela Olega si vyslúžila nepekné slová a dennodenný výsmech. Annini priatelia potvrdili, že práve operácia bola spúšťacím mechanizmom zlyhania jej manželstva. Svojej priateľke sa zverila: "Chirurg ma presvedčil. Hovoril, že zmena bude minimálna," takto zneli Annine zúfalé slová. Sťažovala sa, že sa nemôže usmievať, nosné dierky mala zrazu veľké a podobala sa vraj na prasa.

Manžel krochkal vždy keď ju zbadal. Poznali sa dlhých 12 rokov a on sa začal správať absolútne hlúpo. Nedokázal si na svoju zmenenú manželku zvyknúť. Priznala, že sa sama nevedela stotožniť s tým, ako zrazu vyzerá. Snažila sa celú situáciu riešiť u odborníkov, práve kvôli myšlienke na svoje dieťa. Ani to nepomohlo.

Vzťah manželov sa dostal do naozajstnej krízy. Anna sa veľmi bála, že jej manžel, by po rozvode mohol získať ich spoločného syna do starostlivosti. Jej blízky tvrdí, že to bola posledná kvapka. Anna sa už pred tým podľa jeho slov pokúšala o samovraždu. Jediné, čo naozaj potrebovala bola psychická podpora.

Pred tým ako ukončila svoj život a život svojho synčeka, napísala list na rozlúčku s vysvetlením. "Chcela som pre svojho syna šťastný a pokojný život. Gleb ale vyrastal v hneve."

Viac o téme: DieťaTragédiaŽenaSmrťSamovražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu