Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krutá smrť mladej modelky: Zabila ju plastika!

Melanie Montenegro Zobraziť galériu (4)
Melanie Montenegro (Zdroj: Facebook)

GUAYAQUIL - Zostala po nej malá dcérka! Média nielen v Južnej Amerike, ale po celom svete riešia smrť modelky a amatérskej herečky Melanie Montenegro (✝22). Tá túžila po dokonalosti a rozhodla sa podstúpiť liposukciu. Následky sú tragické. Dievčina zomrela a plastický chirurg uniká pred mužmi zákona.

Melanie Montenegro túžila po tom, aby raz bola slávna. Študovala žurnalistiku a divadlo, párkrát sa predviedla ako modelka a účinkovala v telenovele, ktorá sa vysiela na youtube. Žiaľ, až jej smrť jej zaistila pozornosť médií. 22-ročná kráska totiž nedávno zomrela.  

Príčinou smrti bol infarkt, ktorý Melanie dostala krátko po tom, ako absolvovala liposukciu u istého lekára menom Felipe Leyton. Ten oznámil smutnú správu rodičom mŕtvej modelky cez telefón. Na svoju obranu tvrdí, že jeho tím nebol informovaný o tom, že pacientka je alergická na jednu z látok, ktorú počas operácie užila. 

Otec mŕtvej Melanie vraj nemal ani tušenia, že jeho dcéra plánuje podstúpiť nejaký zákrok. Plastický chirurg už pár dní uniká pred mužmi zákona. A azda najväčší žiaľ prežíva 3-ročné dievčatko, ktoré po Melanie zostalo.   

Melanie Montenegro po sebe zanechala 3-ročnú dcérku.
Zobraziť galériu (4)
Melanie Montenegro po sebe zanechala 3-ročnú dcérku.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Melanie Montenegro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu