Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Milenec urobil kráske (†31) na FOTO najhoršiu vec: Súkromné video vyústilo vo fatálnu tragédiu

Tiziana Cantoneová Zobraziť galériu (3)
Tiziana Cantoneová (Zdroj: Foto: Profimedia)

NEAPOL - Tiziana Cantoneová (†31) spáchala samovraždu po tom, čo nezvládla psychický tlak. Jej bývalý milenec totiž zverejnil video, na ktorom je zachytená, ako mu poskytuje orálny sex. Užívatelia na sociálnych sieťach si znej robili "dobrý deň".

Kráska z Neapola v Taliansku sa obesila na šatke v pivnici svojho domu. Ako po nešťastí povedali jej blízki priatelia, prežívala hlbokú depresiu a bola na pokraji svojich psychických síl. Nedokázala totiž zvládnuť negatívnu pozornosť, ktorej sa jej dostávola prostredníctvom sociálnych sietí. Tam sa totiž objavilo pikantné video, ako poskytuje orálny sex svojmu priateľovi. Milenec video zverejnil po tom, čo sa s kráskou rozišiel.

Robíš video? Bravo. Tento výraz použilo stovky užívateľov YouTube, aby mladú ženu zosmiešnili. Medzi nimi boli aj talianski hráči Serie A Paolo Cannavaro (35) a Antonio Floro Flores (33).
Zobraziť galériu (3)
Robíš video? Bravo. Tento výraz použilo stovky užívateľov YouTube, aby mladú ženu zosmiešnili. Medzi nimi boli aj talianski hráči Serie A Paolo Cannavaro (35) a Antonio Floro Flores (33).  (Zdroj: Foto: Profimedia)

Nahrávka sa stala hitom medzi talianskymi uzívateľmi. Chytráci na YouTube ale video upravili a vytvorili paródiu. Mnohí užívatelia video zdieľali a Tizianu vysmiali. Kráska sa stala terčom posmechu a nevhodných poznámok aj v elektronických správach. Ľudia ju spoznávali na ulici, dokonca musela opustiť zamestnanie. Údajne sa nahrávka stala taká populárna, že bola nútená zmeniť si meno. Súd jej ho nakoniec stanovil, aby bola nespoznateľná. 

Milenec urobil kráske (†31)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia)

Jej právnik Roberta Manzillo žaloval Facebook v Írsku, taliansky Yahoo, Google a YouTube, rovnako aj osoby zodpovedné za zdieľanie "sexnahrávky" na sociálnych sieťach. "Súd rozhodol, že Facebook musí zo svojej siete okamžite stiahnuť fotografie a videá, ktoré sa vzťahujú na konkrétnu osobu," povedal. 


Prečítajte si aj:

Modelka (†31) sa upálila zaživa: Dôvod vás šokuje!


Prokurátor v Neapole otvoril opätovne vyšetrovanie prípadu. Padli už obvinenia. Miestne médiá hlásia, že na videozázname je Tiziana s mužom, s ktorým podvádzala svojho snúbenca.

Viac o téme: SexSamovraždaTiziana CantoneováNeoapl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu