Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragická autonehoda Slováka v Írsku: Smúti celá rodina aj priatelia, zanechal po sebe dve detičky

Kamil Č.
Kamil Č. (Zdroj: Facebook/Kamil Cervenka )

RANDALSTOWN - Tragický koniec Slováka žijúceho v Írsku. Kamil Č. (†37) zahynul vo svojom aute v nedeľu v meste Randalstown. Otec dvoch detí neprežil náraz do stromu. Polícia apeluje na svedkov nehody, aby sa prihlásili a pomohli pri vyšetrovaní.

Tragická nehoda sa stala včera v meste Randalstown na ceste Portglenone Road. Predpokladá sa, že  motorové vozidlo značky Volkswagen Passat narazilo do stromu v blízkosti križovatky cesty Groggan. K zrážke prišlo po pol noci zo soboty na nedeľu. Nehoda spôsobila uzavretie cesty na pár hodín.  

Kamil Č. pochádzal zo Slovenska, posledných 11 rokov žil v Írskom meste Antrim. Je otcom dvoch detí, obe sú dievčatá vo veku 8 a 2 roky. Po sebe zanechal aj partnerku. Pracoval na miestnom vrakovisku. Rodina je z nečakaného odchodu svojho blízkeho zničená.

Polícia vydala správu o nehode v nedeľu v skorých ranných hodinách a apeluje na svedkov, aby sa prihlásili a pomohli pri vyšetrovaní. Miestny politik, ktorý na miesto tragickej nehody prišiel, priznal, že ľudia v meste sú šokovaní z toho, čo sa udialo. Člen rady DUP Trevor Beatty pre News Letter povedal: "Bol som dnes ráno na mieste nehody. Hovoril som s bratom obete. Rodina je z tragédia zničená. Miestni ľudia sú šokovaní z toho, čo sa stalo. Moju sústrasť posielam rodine aj priateľom zosnulého v týchto ťažkých chvíľach."

Polícia potvrdila, že muž vo veku okolo 30 rokov, zomrel pri dopravnej nehode jedného vozidla v nedeľu 23. októbra v skorých ranných hodinách. 

 

Viac o téme: TragédiaSmrťZrážkaÍrskoSlovák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu