Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ruské vyrovnávanie majetku: Bývalá žena zamurovaná zaživa, dokonalá práca boháča!

Sergej Tsvitnenko si dal námahu a rozdelil spoločný majetok múrom
Sergej Tsvitnenko si dal námahu a rozdelil spoločný majetok múrom (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Láska až za hrob. Tak začína väčšina vzťahov. Keď však príde k rozvodu a následnému prerozdeľovaniu majetku, bývalí partneri sa v tom momente vedia ukázať v pravom svetle. Inak to nebolo ani pri ruskom páre, ktorého majetok rozdelil súd na polovicu. Svet sa teraz baví na správe, ktorú zverejnili média.

Sergej Tsvitnenko si rozdelenie majetku podľa rozhodnutia súdu evidentne vysvetlil po svojom. Existovali dve možnosti, ktoré sú vo svete a pri prerozdeľovaní majetku najbežnejšie. Vyplatiť bývalého partnera alebo predať dom a vyrovnať sa. Temperamentný Rus si verdikt súdu vysvetlil po svojom a konal.

Muž sa počas doby, kedy jeho manželka spala pochlapil a postavil kamenný múr v ich spoločnej luxusnej vile. Problémom bolo, že zamuroval schodisko, ktoré bolo jediným možným vstupom do hornej časti domu. Tá práve patrila jeho bývalej manželke Margarite Tsvitnenkovej. Týmto svojim činom jej zabránil k vstupu na horné poschodie.

Margarita, keďže sa nachádzala na hornom poschodí, musela pre svoje oslobodenie zalarmovať záchranné zložky, aby ju vyslobodili z provizórneho väzenia. Ako sa bude situácia vyvíjať, o tom rozhodne súd. Pán murár môže dostať príkaz na zbúranie svojho veľdiela. To je však v rukách súdu a ako všetko, toto rozhodnutie asi tiež bude trvať nejakú dobu. Je ale isté, že na tomto príbehu sa teraz baví celý svet.  

Viac o téme: MúrMajetokRozdelenieRozvod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu