Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tragická oslava Nového roka: Tereza (†54) ho chcela privítať netradične, skočila z lietadla a...

Terrie milovala parašutizmus
Terrie milovala parašutizmus (Zdroj: Foto: Facebook)

MARTINSVILLE - Terrie z Martinsville sa rozhodla privítať Nový rok netradičným spôsobom. Rozhodla sa, že pôjde na výlet so svojimi priateľmi a zoskočí z lietadla. Parašutizmus sa jej, žiaľ, stal osudným. Pri zoskoku nastala technická chyba a ona sa zrútila rovno na zem.

PäťdesiatštyriročnáTeresa "Terrie" Headrick Woodsová zomrela krátko po piatkovej nehode. Ako opísal policajný námestník David Lutz, nešťastie sa stalo, keď Terrie s priateľmi zoskakovali z lietadla na letisku Franklin Flying Field, ktoré je v súkromnom vlastníctve, asi päť kilometrov južne od Franklin.

VFR, of course.

Posted by Dave Crocco on 31. október 2015

Terrie mala pristáť na letisku, no zrútila sa do neďalekého poľa. Podľa svedkov sa padák otvoril, ale ona dopadla príliš skoro. Po páde bola vo veľmi vážnom stave a hneď ju transportovali do nemocnice, kde, žiaľ, zraneniam podľahla. 

Žena skákala ako posledná. Pred ňou vyskočili dvaja muži, jej kamaráti. Daniel "Danny" Williams (41) z Martinsville bol pri kamarátke ako prvý a hneď ju začal resuscitovať. V policajnej správe stojí, že ako prvý z lietadla vyskočil Kerry Miller (53) zo Seymour. Uviedol, že nehodu nevidel, pripustil však, že si nebol istý, či mala Terrie dobre zbalený vlastný padák.  

Prípadom sa polícia intenzívne zaoberá a vyšetruje okolnosti tragického pádu. Terrie pracovala ako zdravotná sestra a bola skúsenou parašutistkou.

 

Viac o téme: TragédiaSkokMartinsville
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu