Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Policajti sa v Martine vybrali na obed: Vám by za parkovanie na FOTO okamžite naparili pokutu

Takto parkujú policajti v Martine Zobraziť galériu (3)
Takto parkujú policajti v Martine

MARTIN - Doslova na hruškách nachytal náš čitateľ policajtov v Martine. Podarilo sa mu zachytiť, ako nadrzovku zaparkovali služobné auto, aby boli čo najbližšie k reštaurácii. Ak by takto nechali odstavené auto bežní vodiči, pokuta by ich istotne neminula.

Vaše tipy

"Takto si policajti plnia služobné povinnosti v Martine," napísal čitateľ, ktorý nám zaslal vyhotovené fotografie. Ako ďalej opísal, služobné vozidlo policajti odstavili na pešej zóne, pred vchodom do reštaurácie Karlo. 

Na obrázku vidno vpravo dole tabuľu s označením, že ide naozaj o pešiu zónu. Z obrázku je zrejmé, že policajti služobné auto zastavili nie príliš šťastne a vystúpili z neho.

Policajti sa v Martine
Zobraziť galériu (3)

Následne išli do reštauácie, najesť sa. Čitateľ ich na obede pristihol o 12.15 hodine.

Policajti sa v Martine
Zobraziť galériu (3)

Na to, či je takéto parkovanie policajtov povolené, sme sa opýtali kompetentných. Je totiž očividné, že si v tom čase neplnili služobné povinnosti. Na policajtov si už šéf posvietil. "Vo veci koná priamy nadriadený týchto policajtov," informovala hovorkyňa žilinských policajtov Jana Balogová. Ak by sa preukázalo, že policajti porušili zákon, nadriadený ich môže za takéto previnenie disciplinárne riešiť.

 

 

Viac o téme: ObedPolícia Tip čitateľa Martin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu