Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladá žena (†31) počas sexu vykríkla meno exmanžela: To, čo prišlo potom, je horšie ako z hororu

Fidel Lopez a Maria Nemetová v šťastných chvíľach. Zobraziť galériu (2)
Fidel Lopez a Maria Nemetová v šťastných chvíľach. (Zdroj: Local 10)

FLORIDA - Muž obvinený z vraždy svojej priateľky priznal, že ju vypitval holými rukami po tom, čo dvakrát vykríkla meno svojho bývalého manžela počas pohlavného styku. Podľa policajnej správy sa Fidel Lopez dostal do stavu opileckej nepríčetnosti, keď si s Mariou Nemethovou užívali drsné sexuálne hry vo vnútri šatníka v apartmáne na Floride.

Kaylu (†26) znásilňoval samotný vodca Islamského štátu: Svedectvo o jej utrpení pred smrťou!

Vyšetrovatelia tvrdia, že 24-ročný mladík rozbil posuvné sklenené dvere, udieral do steny tak prudko, až do nej spravil diery a vytrhol dvere skrine z pántov. Potom sa vrátil k Marii, ktorá ležala v bezvedomí na podlahe a pokračoval v jej mrzačení rôznymi predmetmi predtým, ako jej vytrhol vnútornosti.

Neskôr sa spamätal, odniesol jej telo do kúpeľne a tvár jej postriekal vodou v snahe oživiť ju. Potom si umyl ruky, zapálil cigaretu a v nedeľu o pol štvrtej ráno zavolal na tiesňovú linku s tým, že jeho milenka nedýcha.

Keď na scénu dorazili záchranári, našli Lopeza vzlykať nad nahým ženským telom ležiacim v kaluži krvi. Nemethovú na mieste prehlásili za mŕtvu. V rozhovore s políciou Lopez uviedol, že so svojou priateľkou popíjali v byte tequilu a potom si to spolu rozdali. Žena ho vraj požiadala, aby do nej vložil fľašu od piva.

Maria Nemethová
Zobraziť galériu (2)
Maria Nemethová  (Zdroj: Local 10)

Potom vraj Nemethová odišla zvracať do kúpeľne, kde ju neskôr našiel, ako má ťažkosti s dýchaním a zavolal 911. Neskôr však zmenil svoj príbeh a priznal sa, že sa rozzúril, keď Maria počas sexu dvakrát vykríkla meno svojho exmanžela. Napadol ju, vkladal do nej cudzie predmety a vykonal ďalšie strašné veci.

Lopeza zatkli a v nedeľu popoludní ho obvinili z vraždy prvého stupňa.

Viac o téme: SexVraždaFidel LopezMaria Nemeth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu