Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Osudný telefonát Petra Kramného s matkou: O čom sa zhovárali po smrti Moniky a Klárky!

Petr Kramný
Petr Kramný (Zdroj: ČTK)

PRAHA - Českí vyšetrovatelia ešte stále dávajú dokopy chvíle, ktoré sa odohrali pred aj po smrti Moniky a Kláry Kramnej. Z rozhovoru, ktorý poskytla denníku Blesk matka Petra Kramného, vyplýva, že keď zistil, že obe sú mŕtve, volal práve jej. O čom sa spolu zhovárali?

Petrova matka Irena je zrejme jednou z mála ľudí, ktorí vedia, čo sa dialo v osudný deň 30. júla. Po tom, ako mladík zistil, že jeho manželka i dcéra sú mŕtve, jej zavolal, aby mu poradila, čo má robiť.

"Bol v hroznom šoku, ledva som mu rozumela. Povedal mi, že sa v noci pritúlil ku Klárke a objal ju, ale bola strašne studená. Keď zasvietil, zistil, že má na tele fialové fľaky aj fialové pery," uviedla pani Irena pre Blesk.cz. Podľa nej sa Kramný snažil dcéru oživiť. Dal jej dýchanie z úst do úst, ale nepomohlo. Keď Petr povedal, že sú mŕtve, pochopila, že sa niečo muselo stať aj Monike. Synovi poradila, aby vybehol na chodbu a volal o pomoc.

Irena Kramná stále nepripúšťa možnosť, že by Petr mohol byť vrahom. Tvrdí, že bol príkladným otcom aj manželom. Navyše s ním telefonovala aj krátko pred tragédiou. "Bolo mu zle, zvracal a bol na výplachu žalúdka v nemocnici. S dievčatami v ten deň takmer vôbec nebol," vyhlásila.

Egyptská polícia najprv tvrdila, že české turistiky zomreli na otravu. Nedávno ich českí kolegovia dospeli k záveru, že boli usmrtené elektrickým prúdom. Pred niekoľkými týždňami z ich vraždy obvinili práve Petra Kramného.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu