Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vražda Češiek v Hurghade: Podľa elitného vyšetrovateľa je Kramný vinný!

Monika Kramná a Peter Kramný
Monika Kramná a Peter Kramný (Zdroj: FB, tn.cz)

PRAHA - Bývalý český elitný kriminalista Karel Malý sa rozhovoril o tom, čo si myslí o smrti Moniky a Klárky Kramných v egyptskej Hurghade a kto ich má na svedomí. Podľa neho je vrahom manžel a otec Peter, "ktorý to svoje divadlo dohrá až k súdu".

Malý sa v rozhovore pre český denník Blesk vyjadril, že je presvedčený o Kramného vine, ale tú mu budú musieť dokázať ostravskí kriminalisti, ktorí len nedávno prišli s verziou, že ženy zabil elektrický prúd. Prečo to však tak dlho tajili?

"Počas pitvy, ktorá trvá približne hodinu až dve podľa náročnosti aj stavu tiel, súdni lekári museli nájsť stopy po popáleninách elektrickým prúdom. Niekedy sa hľadajú veľmi ťažko, ale objaviť sa dajú vždy. Takže túto informáciu museli mať českí kriminalisti od samého začiatku a klobúk dole, že ju tak dlho utajili. Veľakrát je zle, keď sa niečo hneď vykecá," uviedol Malý.

Podľa neho sa chcel pravdepodobne Kramný zbaviť ženy na dovolenke elektrickým prúdom a nešťastnou náhodou si to odniesla aj dcérka. "Trebárs keď mamička dostala ranu, dievčatko k nej priskočilo v snahe jej pomôcť a elektrina zasiahla aj ju. Inak si to vysvetliť nedokážem," dodal bývalý vyšetrovateľ.

Kým však Kramného obvinili z vraždy, prešiel veľmi dlhý čas. To však Malý nepovažuje za nič nezvyčajné. Kriminalisti totiž museli získať jasné dôkazy, ako vražda prebehla. Čakali na výsledky najrôznejších expertíz, zaisťovali stopy, podrobne skúmali mužovu minulosť, vyhodnocovali jeho výpovede, výsledky z detektora lži a vypočuli desiatky svedkov.

Názor odborníka na to, kto je vrahom žien, sa veľmi nelíši od domnienky väčšiny verejnosti. Podľa nej totiž Peter Kramný hrá len divadlo a klame.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu