Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ďalšia rana Kramnému za mreže: Za pobyt v Hurghade mu hrozí finančný kolaps!

Rodina Kramných
Rodina Kramných (Zdroj: Facebook)

KARVINÁ - Počas núteného pobytu Petra Kramného v Egypte, mu cestovka, cez ktorú na dovolenku s rodinou letel, ponúkla, že uhradí jeho pobyt. Keď sa však ukáže, že Kramný vraždil, nie je vylúčené, že bude chcieť cestovná kancelária svoje peniaze späť.

Na svoju osudnú dovolenku pricestovala rodina Petra Kramného do egyptskej Hurghady ešte v lete minulého roku. Zájazd si objednala cez cestovnú kanceláriu Blue Style.

Cestovka za zachovala veľkoryso. Po zistení úmrtia Moniky a Klárky Kramných navrhla, že Petrovi uhradia celý jeho nedobrovoľný pobyt. Po ich smrti tam totiž Petr musel ostať ešte niekoľko mesiacov. Cestovná kancelária sa o svojho nešťastného klienta dobre postarala. Nútený pobyt na hoteli mu uhradila. "Kým prokuratúra o jeho osude nerozhodne, budeme mu stále platiť hotel," povedal vtedy pre tn.cz hovorca cestovnej kancelárie Martin Slaný.

Kramný sa po niekoľkých týždňoch z Egypta do Čiech vrátil, no tu sa jeho situácia podstatne zmenila. Momentálne je vo väzbe a čaká na súd. Česká polícia je presvedčená, že dievčatá zabil on. Podľa nich tak urobil použitím elektrického prúdu.

Vo vzduchu preto visí otázka. Ak Petra odsúdia, bude od neho cestovka žiadať späť peniaze za dni jeho nedobrovoľného pobytu? Podľa medializovaných informácií, jeden deň v hoteli Titanic Palace stál približne 500 českých korún.

Hovorca cestovnej kancelárie povedal, že spoločnosť zatiaľ neuvažuje nad uhradením hotela. Momentálne aj oni čakajú ako sa prípad dorieši, prípadne aký bude rozsudok. Pripustil však, že v nadväznosti na budúci posun v kauze okolo Kramného, by cestovka mohla svoj postoj prehodnotiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu