Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kramného najväčšie tajomstvo: Trauma, ktorá ho poznačila ešte ako batoľa!

Kramný na tieto fotografie zúril Zobraziť galériu (7)
Kramný na tieto fotografie zúril (Zdroj: fotoparta.cz, int, ČTK)

PRAHA – O tomto nikdy nehovoril! Na svetlo sveta sa dostalo najväčšie tajomstvo z rodiny Petra Kramného, ktorého v Česku podozrievajú z vraždy manželky Moniky a dcérky Klárky. To, čo zažil ešte ako batoľa, ho poznačilo na celý život. Na verejnosť tiež preniklo pozadie škandálu s Monikinými sexi fotkami na internete, o ktorých sa mal Petr dozvedieť v práci.

Ešte prednedávnom sa špekulovalo o tom, že ak Kramný naozaj zavraždil manželku a dcérku, jeho motívom mohlo byť to, že sa tesne pred odchodom na dovolenku v Egypte dozvedel, že nie je otcom Klárky. Tieto podozrenia sa však nakoniec ukázali ako nepravdivé. Vyvrátila ich aj celá rodina Kramných. 

Teraz však prepuklo, že práve Petr je ten, kto bol ešte ako malé dieťa adoptovaný. Osvojil si ho Karol, manžel jeho mamy. "Petra adoptoval, keď mal dva alebo tri roky. Berie ho ako vlastného," povedal zdroj českému denníku Blesk. Trauma z pobytu v detskom domove do chvíle, kým si ho neosvojili adoptívni rodičia, ho mohla poznačiť na celý život a psychicky ho ovplyvniť. 

O sexi fotkách Moniky sa dozvedel v práci

Kramný vraj fotky obnaženej manželky visiace na internete dlho nevedel predýchať. V práci sa dokonca kvôli nim stal terčom posmechu, píše český denník Blesk. Podľa jeho kolegu, ktorý nechcel byť menovaný, sa Kramný o sexi inzeráte Moniky dozvedel od spolupracovníkov. A práve to ho rozčúlilo najviac.

„Odkaz mu poslal nejaký kolega od nás, ktorý to na internete našiel. Cítil sa trápne, keď prišiel do práce,“ prezradil. Kolegovia mu vraj sexi manželku závideli a fotky z inzerátu vychvaľovali. Našli sa však aj takí, ktorí si z neho robili posmech. „On bol pokojný človek, no toto ho naozaj rozčúlilo. Každý deň počúval narážky a raz mu dokonca niekto nalepil na skrinku fotku polonahej Moniky,“ opísal peklo, ktoré Kramný po prepuknutí škandálu v práci prežíval.

Kramného najväčšie tajomstvo: Trauma,
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Foto: internet)

Monika túžila po kariére modelky a nafotila niekoľko pikantných záberov, ktoré potom prezentovala na internete. V budúcnosti sa dokonca nebránila ani foteniu aktov. "Ahojte. Rada fotím, ale priznám sa, že na to nemám veľa času. Pokiaľ sa ale dohodneme, budem mať radosť, keď budú obe strany spokojné. Nebojte sa ma kontaktovať a spýtať sa na čokoľvek," týmito slovami sa prezentovala Monika Kramná na jednej zo stránok.

Kramného najväčšie tajomstvo: Trauma,
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Foto: internet)

Ďalšie narážky, ktoré Kramný v práci počúval:

„Nehanbi sa, toto keby som mal doma ja, tak som hrdý a chválim sa!“

„Ako hobľuje?“

„Toto by som si nechal ľúbiť, keby si sa rozvádzal, daj mi vedieť!“

„Ty má šťastie ako cyp (nárečové označenie mužského pohlavného orgánu, pozn red.).“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu